Thema's, Symbolen en Motieven in The Kite Runner

Thema's, Symbolen en Motieven in The Kite Runner
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

The Kite Runner's, Symbolen en Motieven

Storyboard Text

  • KITES
  • VOORBEELD
  • HET VERHAAL VAN Rostam EN Sohrab
  • De vliegers zijn een kwestie van eer en trots. De winter toernooi is een kans voor Amir om eindelijk te imponeren zijn vader. kite running instincten Hassan hem het beste in de stad, maar zijn running van de laatste kite om leads te zijn mishandeling en vernedering vallen. De vliegers zijn kort verboden na de Taliban over te nemen. Vliegers zijn wat uiteindelijk brengen Sohrab en Amir samen, echter, terug in de Verenigde Staten. Het is de eerste keer dat Sohrab glimlacht omdat door Amir en Soraya worden goedgekeurd.
  • Als jonge jongens, Hassan blij om het verhaal van Rostam en Sohrab te luisteren. Het verhaal Gegevens een legendarische vechter die zijn zoon vecht op het slagveld, maar geen mens weet de ware identiteit van de ander. Rostam doodt uiteindelijk Sohrab, en vervolgens ontdekt dat Sohrab is zijn zoon. Dit verhaal weerklinkt Hassan en Amir, die niet weten dat ze zijn broers, en Amir ontdoet zich van Hassan door framing hem voor het stelen. Tegen de tijd dat Amir ontdekt identiteit jaar Hassan later, Hassan is dood.
  • Sohrab
  • DE Boksbeugels
  • Sohrab wordt een symbool en een drijvende kracht voor Amir in zijn zoektocht naar verlossing voor wat hij deed naar Hassan. Terwijl Amir Hassan niet kan redden, en hij ontdekt hun relatie te laat is, kan hij Sohrab te redden uit de handen van Assef. Het geven Sohrab een kans op een nieuw leven in Amerika, en een permanent, veilig thuis is een weg die Amir up kan maken voor zijn verraad van Hassan. Sohrab neemt ook de plaats van het kind Amir en Soraya kan nooit.
  • De boksbeugels worden eerst geïntroduceerd aan het begin van de roman als Assef bijna slaat omhoog Amir voor opknoping uit met Hassan, een Hazara. Later, toen Amir gaat naar Sohrab redden van de Taliban, Assef zegt dat hij de vrijheid Sohrab's te verdienen. Hij neemt de boksbeugels en gaat over tot Amir verslaan bijna tot de dood, totdat Amir weer wordt gered door een kleine jongen met een katapult.

Image Attributions

More Storyboards By nl-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art