Thema's, Symbolen en Motieven in The Moon Is Down

Thema's, Symbolen en Motieven in The Moon Is Down
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

The Moon Is Down's, Symbolen en Motieven Storyboard - The Moon Is Down Steinbeck

Storyboard Text

 • WINTER
 • VOORBEELD
 • DE MIJN
 • De troepen vallen dit kleine land de winter beweegt zich in. Winter geeft een gevoel van koude kracht voor de stad, en een gevoel van schoonheid en verwondering voor de aankomende troepen. In het gezicht van de chaos, de burgemeester vindt vaak troost in de consistentie van de sneeuw; hij houdt van de geur, het geluid en het gevoel van de sneeuw vallen. Voor de stedelingen later, biedt hen een plek om hun geheimen te verbergen, met inbegrip van de lichamen van de soldaten dat zij in staat zijn op te halen uit wanneer ze hun bewakers in de steek gelaten.
 • De kolenmijn was een belangrijke bron voor de invasie, en nu is er een die de stedelingen willen vernietigd. Ze denken dat als ze zich te ontdoen van de reden voor de bezetting, zal de soldaten vertrekken. Ze regelen het oplichten met lantaarns als het Engels bommenwerpers overvliegen, ze routinematig proberen om de routes te saboteren, en aangezien de mannen worden gedwongen te werken in het, ze verafschuwen het bestaan ​​ervan. Het geeft hen een manier om weerstand te bieden.
 • DYNAMIET
 • Vliegt op Vliegenpapier
 • De dynamiet biedt hoop en een andere manier om eindelijk terug tegen de bezetters te bestrijden. De dynamiet drijft neer met gedetailleerde instructies naar manieren om het te gebruiken om te vernietigen of verlamde transportsystemen de bezetters ', en kolonel Lanser, het dynamiet betekent een escalatie van gewelddadig verzet. Voor de mensen, het biedt hen een jubelende gevoel van rebellie.
 • MAYORAL Ambtsketen
 • Luitenant Tonder spreekt deze zinsnede in het midden van zijn emotionele instorting. Hij weerspiegelt de ideeën van wat vele andere soldaten dachten: er is geen punt. Hoe meer ze te veroveren, hoe meer problemen ontstaan, en dus is deze oorlog zal nooit voorbij. Tonder's zin wordt al snel een strijdkreet in het hele land; maar het weerspiegelt ook de complexiteit van de emoties van de soldaten als ze worden besteld om te veroveren, maar zijn vaak in twijfel van die orders.
 • De Mayoral Keten van Office vertegenwoordigt de blijvende idealen van democratie en vrijheid. Burgemeester Orden draagt ​​het trots elke dag, maar hij weet dat het niet zo veel over hem als het is het vertrouwen dat de mensen in een positie waarin ze vrij te kiezen plaatsen. Terwijl burgemeester Orden is met de dood bedreigd, neemt hij troost in het feit dat het kantoor niet kan worden gearresteerd of gedood; Het is een entiteit die los staat van hem, gemaakt en onderhouden door vrije mensen.
 • COLONEL LANSER'S PERSONEEL
 • personeel Kolonel Lanser vertegenwoordigt de complexiteit van het menselijk karakter. Majoor Hunter ziet deze missie als een engineering één, niet één van de oorlog; Captain Bentick niet ambitieus genoeg en eigenlijk geniet van alles wat Engels, dezelfde mensen die hun veronderstelde vijand; Captain Loft is ambitieus en een militaire man; Luitenants Tonder en Prackle zijn emotioneel en willen om verliefd te worden met de juiste meisje. Dit zijn geen koudbloedige drones; ze zijn mannen, ook.
More Storyboards By nl-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art