Thema's, Symbolen en Motieven in The Pit and the Pendulum

Thema's, Symbolen en Motieven in The Pit and the Pendulum
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Thema's, Symbolen en Motieven in The Pit and the Pendulum Door Edgar Allan Poe

Storyboard Text

  • DE KAMER
  • VOORBEELD
  • De Slinger
  • De Kamer zelf is een instrument van angst. Het maakt gebruik van de volledige en desoriënterend duisternis, dan mysterieus gloeiende, met foto's van de gruwelijke wezens op de muren om psychologische schade aanrichten op de verteller. De muren zelf uitgegroeid tot het instrument van een zekere dood voor de verteller, omdat ze hem te duwen in de richting van de put nadat hij ontsnapt uit de slinger.
  • De slinger heen en weer, net als een staande klok. Elk moment het swingt, is de verteller geconfronteerd met de angstaanjagende realiteit dat het zowel steeds dichterbij, en het is vlijmscherp. De slinger is een onderdeel van dit "gewoon" zin wordt uitgegeven door de inquisiteurs, maar in werkelijkheid is het een instrument van de psychologische marteling. Het creëert het idee van een spel, waardoor de verteller zo veel tijd om een ​​ontsnapping te formuleren, of hij verliest.
  • THE PIT
  • De put is de verteller eerste close call met de dood, omdat hij bijna tuimelt hals over kop in het terwijl struikelblok rond in de kamer in het donker. De put wordt zijn uiteindelijke keuze aangezien hij er naar toe wordt geduwd door de omsluitende kamerwanden die brandend vuur-heet. De verteller weet dat de put betekent een zekere dood voor hem, en hij schreeuwt in wanhoop als hij ontdekt hij mogelijkheden heeft gelopen.
More Storyboards By nl-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art