TOAFK - Literaire Conflict in 'Candle in the Wind "

TOAFK - Literaire Conflict in 'Candle in the Wind "
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

The Candle in the Wind Literaire Conflict het Voor Eens en Altijd de Koning Door TH White

Storyboard Text

  • MAN vs MAN
  • MAN vs ZELF
  • MAN vs SAMENLEVING
  • Mordred heeft een hekel aan Arthur omdat hij denkt dat hij probeerde om hem te doden als een kind. Hij zweert om wraak te krijgen door het neerhalen dichtst cirkel Arthur's en in het openbaar bloot Lancelot en Guenever's affaire. Onder burgerlijk wetboek Arthur's, hun activiteiten vormen verraad, en hij zal moeten om ze allebei te voeren.
  • Zoals Arthur zit in zijn tent in de laatste paar hoofdstukken, zijn vrouw een gevangene, zijn beste vriend in ballingschap, zijn zoon probeerde om hem te doden, en zijn Ronde Tafel verspreid, realiseert hij zich dat hij niet in staat om deze ongelukken te stoppen is. Hij voelt zijn nieuwe systeem heeft gefaald en vraagt ​​zich af of de oorlog altijd onvermijdelijk zal zijn. Hij zorgt ervoor dat door te geven op zijn ideeën om Thomas Malory in de hoop dat zijn mantra van "Misschien alleen voor Right" zal worden doorgegeven aan toekomstige generaties.
  • Terwijl Arthur beseft wat Guenever en Lancelot hebben hem gedaan is verraad, hij houdt hen beiden en wil niet dat een straf uit te voeren; echter, als Koning, is hij gebonden aan de regels die hij heeft gemaakt voor zijn eigen samenleving te doen. Guenever wordt veroordeeld om te worden verbrand op de brandstapel, en Arthur hoopt stiekem Lancelot zal rijden in om haar te redden op het laatste moment.
More Storyboards By nl-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art