Van Plymouth Plantation Themes

Van Plymouth Plantation Themes
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

William Bradford Van Plymouth Plantation Themes

Storyboard Text

  • BELANG VAN HET GELOOF
  • VOORBEELD
  • KRACHT VAN EEN VERENIGDE GEMEENSCHAP
  • Bradford en de andere Puritanen waren stevig gelovigen in Voorzienigheid, of de hand van God die alle dingen leidde. Toen een speciaal vieze scheepsman in een storm op de Mayflower-reis overboord was, schreef Bradford dat het vanwege Gods wil was. Het geloof van de Pelgrims is altijd in het hart van Bradford's schrijven, en in tegenstelling tot sommige van zijn tegenhangers die destijds waren aan het schrijven, kende hij de successen van de kolonie naar de kracht die God in de pogingen gaf, in plaats van zichzelf.
  • Bradford schrijft over de eerste winter, toen de Pelgrims sterk lijden. Hij noemt 6 of 7 "geluidspersonen" die alles voor ziek en ziek hebben gedaan. Ze hebben het allemaal gewillig en vrolijk gedaan zonder in het minst op te treden, hierin hun ware liefde voor hun vrienden en broeders te tonen. "Dit is de betekenis van een verenigde gemeenschap die Bradford in zijn verhaal uitstrekt, een gemeenschap die verenigd was Niet alleen in onrust, maar in hun geloof, en daardoor hebben ze overleefd.
  • VOLHARDING
  • BELONINGEN VAN HARD WERK
  • Ondanks de harde winter, scherptes met de Pequot, ziekten en strijd om te bouwen in een nieuwe wereld, ver verwijderd van Europa, overleefden de Pelgrims en begon te bloeien. Dit is te wijten aan hun voornemen om te volharden, ondanks de obstakels die ze ondervonden. Een deel hiervan is ook te wijten aan het feit dat ze wisten dat er in Engeland geen plek meer was, of in Nederland meer. Met nergens anders om te gaan, helpt de pelgrims doorzettingsvermogen hen te overleven en blijft hun geloof.
  • Door de volharding van de Pelgrims schrijft Bradford over vele beloningen: zij voeren een vredesverdrag met de Nauset-stammen die essentiële hulp en grondstoffen aan de kolonisten leveren; Vestiging van de Massachusetts Bay Colony; Harvard University is opgericht; New England Confederation is gevormd; Kolonisten zijn vrij om hun religie te oefenen zoals ze dat wensen. Al deze dingen komen als gevolg van het harde werk van de kolonisten, doorzettingsvermogen en algemeen vertrouwen in God.
More Storyboards By nl-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art