Voorbeeld Flashback Activity

Voorbeeld Flashback Activity
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Voorbeeld Flashback Activity

Storyboard Text

  • Ik merkte dat ik buiten van het kasteel, met alleen de maan om me te leiden. Ik was aangekomen, maar ik had geen herinnering aan hoe ik daar aankwam. Ik voelde mijn gezicht, en de blauwe plekken waren vers. Ik keek naar mijn arm. "Shame" werd in grote letters over geschreven, en plotseling besefte ik dat ik kon niet spreken. Ik heb niet een stem!
  • ~~~
  • SCHANDE
  • Ik had een wandeling door het dorp, rustig te genieten van de geuren en kleuren van de lokale markt. Het was een prachtige lentedag, en het dorp was in een feeststemming na de lange winter.
  • Flashback dient te onthullen: plot en voorafschaduwing
  • SCHILD
  • Plotseling hoorde ik geschreeuw vanuit een nabijgelegen steegje. Ik rustig kroop voorbij te onderzoeken, en vond twee mannen heftig ruzie. Een daarvan was een gemiddelde uitziende man in koninklijke jurk; de andere was een man met een grappig pet en gewaad. De man in de dop hief zijn arm op het koninklijk geklede man en maakte een lichte beweging met een lange stok. Er was een flits, en in zijn plaats was een kikker!
  • Ik moet hebben schreeuwde van verbazing, want het volgende wat ik wist, de man in de dop werd wervelende naar mij toe. Ik schreeuwde naar hem dat wat hij had gedaan was een crime-- het was een schande! In onze mooie stad, hoe kon hij zoiets doen? De man sneerde en hief zijn stok naar me toe. Het einde ervan gloeide met een kwade rode fosforescentie.
  • Ik sprong, en de rode gloed gemist mij door inches. Ik begon te lopen, crashen door middel van de markt en omstoten karren. Ik kon de man horen op mijn hielen, schreeuwen en zappen zijn toverstaf op mij als ik heen en weer ontweken. Tot slot, ik voelde een elektrische tintelende sensatie raakte de achterkant van mijn hoofd. Ik viel, en overal om me heen zwart was. Ik kon een man gemompel te horen, "Shame me, wil je? Zet me in een dunce cap wil je? Oh nee, nooit meer! "
  • Toen ik in de voorkant van het kasteel wakker werd, besefte ik dat ik zou nooit in staat zijn om iedereen weer schelden. De wizard had mijn stem genomen. Ik weet niet waarom "schande" hem zo boos had gemaakt, maar ik wist dat ik zou hebben om hem te vinden en krijgen mijn stem terug. Dit keer, niettemin, ik zou back-up nodig. Ik wist waar het te vinden: de draak in de Hidden Cave.
More Storyboards By nl-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art