Av Plymouth Plantation Themes

Av Plymouth Plantation Themes
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

William Bradford Of Plymouth Plantation Themes

Storyboard Text

  • BETYDNINGEN AV TRO
  • EKSEMPEL
  • STYRKEN TIL ET FORENT SAMFUNN
  • Bradford og de andre puritanerne var fast troende på forsiden, eller Guds hånd ledet alle ting. Når en spesielt stygg skipmann ble banket overbord i en storm på Mayflower-reisen, skrev Bradford at det var på grunn av Guds vilje. Pilgrims tro er alltid i sentrum av Bradfords skriving, og i motsetning til noen av hans kolleger som skrev på den tiden, krediterte han hele koloniens suksesser til styrken Gud gav pilegrimerne i sine bestrebelser, i stedet for seg selv.
  • Bradford skriver om den første vinteren, da Pilgrims led svært. Han nevner 6 eller 7 "lydpersoner" som gjorde alt for de syke og svake. De gjorde alt av det "villig og muntert uten å være i motvilje med å vise deres sanne kjærlighet til sine venner og brødre ..." Dette er følelsen av et forent samfunn som Bradford fremhever i hele sin fortelling, et fellesskap som var forent Ikke bare i uro, men i deres tro, og som et resultat de overlevde.
  • UTHOLDENHET
  • BELØNNINGER AV HARDT ARBEID
  • Til tross for den harde vinteren, skirmishes med Pequot, sykdommer og kamp for å bygge i en ny verden langt unna Europa, overlevde pilgrimsene og begynte å blomstre. Dette skyldes deres vilje til å fortsette til tross for hindringene de opplevde. En del av dette skyldes også at de visste at det ikke var noe sted for dem i England, eller i Holland lenger. Med ingen steder å gå, hjelper Pilgrims utholdenhet dem til å overleve og fortsatt beholde sin tro.
  • På grunn av Pilgrims utholdenhet skriver Bradford om mange fordeler: de etablerer en fredsavtale med Nauset-stammene som gir viktige hjelpemidler og råvarer til bosetterne; Etablering av Massachusetts Bay Colony; Harvard University er grunnlagt; New England Confederation er dannet; Bosetterne er fri til å øve sin religion som de ønsker. Alle disse tingene kommer som et resultat av bosetternees harde arbeid, utholdenhet og felles tro på Gud.
More Storyboards By no-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art