Minecraft Student Eksempel

Minecraft Student Eksempel
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Minecraft Student Eksempel bruke Storyboard That

Storyboard Text

 • I skogen var det et tomt og på det tomt var det et hus. Det huset tilhørte den mest overbevisste mannen i verden som heter Rød. Han ville gjøre alt med letthet, og snart trodde han at han kunne gjøre noe. Gjør meg en butikk for å selge mine varer, hente sverdet mitt i slottets gårdsplass, alt du spør ham om, han skal gjøre det. Så en dag kom kongen til landet og sto i landsbyens sentrum og ropte: "Min datters bryllup er om 2 uker. Jeg trenger en katedral bygget som er like fantastisk som hun er for hennes bryllup, hvem vil frivillig? "Få mennesker reiste faktisk som svar, men Rød ropte dem alle ned og hoppet opp og ned.
 • Til slutt ga kongen ham ansvaret, og han gikk over for å gi en pose med gull og sa: "Er du sikker på at du kan gjøre disse to ukene? Du bedre ikke mislykkes meg. "Rød svarte:" Ja, sikkert, hva som helst ", fingre gjennom gullet. Kongen virket ikke så sikker, så han spurte "Trenger du hjelp?" Rød sa "Nei, jeg vil få det gjort uten hjelp bare meg og vennene mine." Han fortsatte med hvordan han kunne gjøre det, så Kong ønsket ham et skyndsom lykke og stalked off.
 • Han kom hjem og fortalte vennene sine, de trodde det var gal og at han trenger litt søvn, men han lovet dem gode belønninger. Et løfte han kanskje ikke kunne beholde. Så han fant et sted, et stort sted å si det var en veldig merkelig fyr der, men da han gikk over for å spørre om det var greit å bygge her, forsvant mannen. Så følte han en krøllete følelse i magen. "Okay, jeg kommer til å gå ut og la oss se at vi skulle ha husdyr herover, og la oss få det til å se pent ut og sette blomster foran.
 • En fin steinbane og en fontene i fronten, kanskje også noen andre ting. "Hans venner hadde lært å ikke stille spørsmål til ham, men prøvde ham likevel. "Hei, burde du ikke være på utkikk etter den virkelige katedralen bygge" Men Rød bare så og sa "ikke haste et stort sinn"
 • 2 dager ingen katedral 3 dager ingen katedral endelig 5 dager begynner han å tenke på design. Han sitter overalt og tenker og tenker på store katedraler og hvordan de ser ut som de er laget av hva de har til felles, men kan bare tenke på ett design, slik at han bestemmer seg for å bygge. Det hans venner tror ikke veldig høyt på det. Steinmurerne jobber hardt og trearbeidere og gruvearbeidere jobber dag og natt i 2 dager. Katedralbygningen er halvveis ferdig og ser forferdelig ut, at han ikke engang slutter i slutten av uken. Og så kommer kongen. Han går over og ser det forferdelig bygget, steinvalget ser forferdelig ut, og det generelle utseendet er forferdelig.
 • "Herre" sa utleieren rød i ansiktet og ut av pusten fra forlegenhet og løp "Du må se hva Rød og de andre har gjort de ... ja de ...". "Steng det", sa kongen irritert "Jeg skal se meg selv". Kongen sa nysgjerrig hva han har gjort denne gangen jeg lurer på, han trodde uvitende om overraskelsen fremover. Treneren visste allerede hvor han ønsket å gå veien tok en stund, men og var litt humpete fra å dra av materiale. Så rundet han bakken og med ytterste overraskelse og ropte og skjoldet Røde med trusler og spyttet på ham og deretter igjen.
 • Han roper og truer på alle forskjellige måter "Det er ikke ferdig du har hatt 7 dager til å gjøre dette, og denne fryktelige bygningen er hva du gjør med det er liten, buen er liten, det er ingen god etterbehandling, oh jeg har deg, vennene dine , Og du familie hengte alt for å respektere meg og min familie. Du har en ekstra sjanse, en uke og hvis det ikke er gjort, er straffen din allerede blitt sagt "
 • Kongen gikk bort med sinne og hat, vennene hans så på ham og så slo ham til å gjenta. "Du har dømt oss. Du skal betale. Gud vil ikke vise deg nå." Rød slår seg fri og går inn i skogen sitter ferdig på Skitten logg og gråt og gråter non stop. Inntil den hette mannen kommer og tar av seg hetten Rød roper "Du kan ikke hjelpe gammel mann, ingen kan meg min familie og venner er dømt."
 • «Med den slags holdning ja, du kommer til å dø, og hvis du bare skal rope og tror du ikke trenger hjelp så vil jeg bare være på vei.» Mannen satte seg på kappen sin og gikk bort. Rød stirret på ham og visste at ansiktet hans var kjent, men ikke å vite hvorfra. Dette plaget ham og lurte på hva de ordene han sa betydde, han var vel ikke så ille eller var han, og han fant seg selv på fortiden, og alt han hadde gjort, var så kåt og overbevist han hadde vært, men vet at han hadde blitt beseiret og Han kunne ikke gjøre noe for å redde sitt liv bokstavelig talt, med mindre han trodde, og han løp tilbake til landsbyen og var klar over hva som skulle skje med ham hvis han gikk og tenkte på hans svar raskt.
 • Jake stod der hadde de virkelig skremt ham så mye, han gjorde feil ting, men de hadde alltid vært venner siden ... vel ... for alltid. Han og alle av dem hadde kjent, dyrket og levd sammen lenger enn han kunne huske. Han kunne ikke bare forlate en slik nær venn, selv om han bare hadde dømt og drept dem, han ga en pep-snakke med alle de andre, og de alle hadde sympati for ham og håpet at han ville tilgi dem den andre han kom tilbake.
 • Og ba om at han og Gud ville tilgi dem. I tillegg til å ha barmhjertighet på Red for å tilbringe hele budsjettet. De hadde begynt å rive ned i katedralen da Rød kom sprinting inn og nesten krasjet inn i Jake. Det var da ideen slo ham og Rød på samme tid for å rive ned katedralen og gjenoppbygge den raskt.
 • "Ok, jeg har en ide for kirken, og vi kan få det gjort i en uke." Rød hevdet. "Jeg har en ide å rive ned denne, la oss lage en rampe og rulle en stor stein nedover det." "Hyggelig tenkning ok, men min Ideen er ikke engang halvbaket jeg trenger ... hjelp "" Wow han sa ordet hjelpens hjelp "" Ja, vær så snill, det er en fyr, og han hevder at han kan hjelpe meg, vi mener jeg. "
 • "Ok, hvor finner vi ham" "I skogen" "spesifikt" "Jeg vet ikke" Flott, den smarteste personen her vet ikke hvor du finner hjelp, det er helt fantastisk. Rød og hans fiends vandrer inn i skogen for å finne ham stående ved inngangen. Han vet alltid hvor han skal finne dem. Rød sender jake og en haug med andre for å finne den klokken de trenger. Han forblir og leder mannen til huset sitt.
 • Til slutt kom planene ut og han gjorde det kjøpesenter nok, slik at de kunne fullføre det om en uke, kanskje en dag å spare og sjekke bygningen. Han ga dem prøver av riktig type trestein og farget glass. Derefter spredte de og tok hver prøve til en masonbearbeider eller glassfarger. Og spurte dem om en siste tjeneste.
 • Jeg vet ikke "Flott den smarteste personen her vet ikke hvor du skal finne hjelp, det er helt fantastisk. Rød og hans fiends vandrer inn i skogen for å finne ham stående ved inngangen. Han vet alltid hvor han skal finne dem. Rød sender jake og en haug med andre for å finne den klokken de trenger. Han forblir og leder mannen til huset sitt.
 • De kom tilbake og begynte umiddelbart å bygge. De hadde planlagt det ut over 4 dager, og det var enkelt med de nøyaktige instruksjonene som den gamle mannen ga dem. Rød hadde svoret at han og alle hans venner gjorde det også, men de kunne ikke sette sammen stykkene for å finne ut mysteriet. Stenen og formen var glatt og perfekt katedral. Rød lærte å være oppmerksom og akseptere det faktum at han trenger hjelp fra andre. Siden de andre pengene ble brukt på dekorasjonene, ga mannen dem litt penger og ba dem om å bruke sine egne også, for kongen vil betale tilbake dem.
 • "Ok katedralen din var feil, stenen var feil, størrelsen var liten, og den generelle formen må være et kryss." Sa mannen "I tillegg til at du må lære å være oppmerksom og ikke være så sikker på at du kommer til å miste På et tidspunkt være glad jeg vandret her og stoppet for å se og hjelpe deg. Noen vil ikke alltid gjøre det for deg. ". Han fortsatte med å trykke Rød et par ganger for ikke å betale nok oppmerksomhet.
 • Mannen spiste og snakket med dem som enhver annen person. Veibeskrivelsen han ga, var lett å følge og rett til poenget, men han var langt for gammel til å gjøre det selv han ville si, selv om han så like gammel som kongen. De spurte ham ikke lenger og gjorde som de ble fortalt.
 • Den siste byggedagen kom til slutt, og da den siste blokken ble plassert, og Rød klatret ned på den store katedralens side, så han opp på sin fantastiske skapelse og det dekorative glasset og alt han måtte gjøre nå var hvile og vent på at kongen Kom forbi og se på den fantastiske katedralen han og hans venner hadde bygget. Endelig berøring var fantastisk og gjorde hele greien innpakket og ryddig alle han. Nå kan han bare slappe av. Hans smertefulle fingre sultet da han satte seg med føttene.
 • Han følte at han måtte takke mannen, men visste ikke hvordan uten navn. Kongen endelig kom forbi og ansiktet hans ble skarlet og han så overrasket over at Red en vanlig landsbyboer og serf kunne trekke seg av i løpet av tre dager da datteren hans hadde kommet med ham og ikke så overrasket over at hun ikke hadde sett det til nå. Kongen hadde galt og takket Røde ved å gi tonn mer gull og et helt sted for ham.
 • Prinsessenes ekteskap var ekstraordinært, og med alle dekorasjonene inne i Red, hadde det roet alt for et siste siste triks ved solnedgang. Da solen kom fram gjennom vinduet, ble det glimrende og laget teppet med glass (speil) som en glødende fortau med praktfull glitter og glans. Skinnende med sitt nye utseende blinket det alle som kom og bodde for å se det. Rød så mannen på toppen av bakken bare ved sitt større hus. Og til slutt husket han navnet hans. "Takk, takk Herobrine." For resten av livet laget han mange bøker om katedraler og kampen for å gå gjennom, deres form og mønstrene som er involvert i dem.
More Storyboards By no-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art