Skandalen i The Scarlet Letter - Richard Nixon

Updated: 4/6/2017
Skandalen i The Scarlet Letter - Richard Nixon

Storyboard Description

Skandalen i The Scarlet Letter

Storyboard Text

  • Richard Nixon ble valgt som den 37. USAs president 1969-1974. Han var en frittalende anti-kommunist, noe som bidro til å øke sin popularitet på den tiden. Han hell gikk mot John F. Kennedy i 1960, men til slutt vant formannskapet i 1968.
  • I utgangspunktet Nixon var kjent for å få slutt både Vietnamkrigen i 1973, og verneplikt. Dette gjorde ham utrolig populær blant folk som var “stred ut”.
  • Nixon vant gjenvalg av et skred i 1972, skyldes i stor grad til den første vellykkede amerikanske månelandingen i 1969 og avslutningen av utkastet. Det syntes han var ustoppelig.
  • "R" for "Avgangen"
  • I juni 1972, et innbrudd på Democratic National Committee Watergate-bygningen i Washington, DC ført tilbake til medlemmer av Nixons gjenvalg kampanje komité. De prøvde å få hemmelig informasjon på DNC. Journalister, Bob Woodward og Carl Bernstein, brøt historien til pressen etter å ha innhentet informasjon fra en FBI-informant.
  • Mens det fortsatt er ukjent om Nixon hadde forkunnskap om innbruddet, skandalen overskygget det meste av sitt arbeid på kontoret. Han sparket hjelpere, utgitt bånd som virket pyntes, og til slutt innrømmet han hadde villedet landet om Det hvite hus engasjement i skandalen. Han leverte sin avskjedssøknad tale til et nasjonalt publikum live på TV.
  • Mens Richard Nixon gjorde en masse viktige ting for landet, hans rolle i cover-up av Watergate-skandalen til slutt overskygget arven han hadde forsøkt å etablere. Jeg gir ham bokstaven “R” for “Resignasjon,” fordi han alltid vil bli kjent som den eneste amerikanske presidenten til å trekke seg fra kontoret.