Alegorie în Dr. Jekyll și Mr. Hyde

Alegorie în Dr. Jekyll și Mr. Hyde
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Alegorie în Dr. Jekyll si Mr. Hyde Storyboard

Storyboard Text

 • USA
 • CARTE
 • SENSUL ALEGORIC
 • EDWARD HYDE
 • Ușa ciudată care duce din spatele casei Dr. Jekyll juts la un unghi ciudat. Este întuneric și nu există nici un clopot sau Knocker. Clădirea însăși arată neglijat și sordidă. Se pare din loc în cartierul de lux, pentru că se pare că a fost o dată un loc în care oamenii sketchy folosit pentru a închide în jurul valorii.
 • Ușa în sine este un mijloc pentru Hyde să intre și să părăsească reședința Jekyll nestingherit. Acesta oferă Jekyll libertatea supremă de a îmbrățișa răul său interior și libertate. Pentru oamenii din epoca victoriană, această ușă (și cheia sa) reprezintă libertatea ei înșiși ar putea avea dacă ar fi în stare să poarte o altă identitate. Ei nu ar trebui să fie trași la răspundere pentru oricine, iar ei vor fi capabili de a experimenta „păcatele“ de viață fără vinovăție.
 • Edward Hyde este un om mic cu fir, mâinile păroase, și un aspect aproape deformată despre fața lui, chiar și fără o deformare evidentă. El lovește atât de groază și ură în inimile și cele mai profunde adâncimi ale sufletelor oamenilor când îl văd. El face oamenii doresc să-l omoare pentru că el este atât de respingătoare.
 • În epoca victoriană, Edward Hyde este libertatea de final. El este capabil de a experimenta tabu, și să arunce deoparte reputația. Pentru cititorii de zi moderne, Hyde este id-ul, după cum se explică prin Freud: instinctul care este întotdeauna reprimate de super-ego. Hyde este partea întunecată a naturii umane pe care noi lucrăm în fiecare zi pentru a controla, și, uneori, mă întreb ce ar fi ca să lase liber. Unii au postulat de asemenea, incapacitatea Jekyll de a controla dorința lui de a deveni Hyde reflectă luptele de dependență.
 • DR. HENRY JEKYLL
 • Dr. Jekyll este un om foarte respectat in Londra: foarte bogat, și foarte strălucitoare. Munca lui în științele de mai mulți ani a fost anunțat, până când a început să se îngropa în experimentele de vremelnicie umane. Dorința lui de a menține reputația sa și teama de pedeapsă pentru faptele sale îi solicită să încerce să păstreze Hyde sub control. El se bucură de viața de a fi un prieten drag și doctor, dar în cele din urmă, este plictisit de obligațiile sale. Ispitele final devin prea mare abandon.
 • Dr. Jekyll este omul victorian: bine-înțeles, dedicat muncii sale, ca urmare a obligațiilor sale, foarte respectat în comunitatea sa. El este omul care mulți aspiră să, în scopul de a trăi o viață bună, cu relativ puține întreruperi majore. Cu toate acestea, el este, de asemenea, un om conflict de interese, care se luptă în mod regulat cu cealaltă parte el știe ce se află în. Pentru cititorii moderni, el este o persoană care aspirăm să fie ca, dar, de asemenea, putem empatiza cu confliction lui de plictiseală.

Image Attributions

More Storyboards By ro-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art