Catcher în Rye Literar Conflict

  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Catcher în Rye Literar Conflict Grafic Organizator

Storyboard Text

  • OM VS OM
  • OM VS AUTO
  • OM VS. SOCIETATE
  • % * ## $ ^ @!
  • Holden și stradlater intra într-o luptă fizică pentru că Holden este supărat că stradlater a luat Jane Gallagher la o întâlnire. El crede că Jane este prea bun pentru stradlater, și el e supărat că stradlater nu-l va spune ce au făcut la data lor. El este, de asemenea, supărat că stradlater nu-mi place compoziția lui despre Mitt de baseball a lui Allie.
  • Holden își amintește un moment în care el ar fi invitat pe Allie să iasă și trage arme BB cu el și Bobby Fallon, dar în schimb, el ia spus că era prea tânăr. Holden spune acum Allie, uneori, să iau bicicleta și să le îndeplinească, dezvăluind că are o vină nerezolvate și durere despre moartea lui Allie. Mai târziu, după cum prăbușirea sa mintală, agravează, el cere să nu Allie să îl lase să dispară.
  • Holden este în mod constant preocupat de lucruri pe care restul societății, fie nu vrea să se gândească, sau nu-i pasa. De exemplu, Holden este preocupat de cazul în care rațele din Parcul Central du-te în timpul iernii; el este legitim teamă că nu au unde să meargă, la fel ca el. El este, de asemenea, deranjat de profanitati el găsește sculptate în pereții de la școală lui Phoebe, pentru că el vede semne de genul asta ca amenințând inocența copiilor care le citesc.
More Storyboards By ro-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art