Cei de Duminică de Iarnă Alegerea Cuvintelor

  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Aceste duminică de iarnă de Robert Hayden Alegerea cuvintelor - Poezii de predare și analiză poezie

Storyboard Text

  • DICȚIE
  • DISPOZITIVE DE SUNET
  • Tatăl vorbitorului „trezit devreme / și a pus hainele pe“ în fiecare zi. Greoaie frazare, simplist ajută caracteriza tatăl ca un simplu muncitor, țară. El lucrează cu mâinile și poate avea educație limitată.
  • Poemul conține mai multe cazuri de aliterație în expresii cum ar fi „blueblack rece“ și „incendii banked foc“. Repetarea „b“ sunetele sugerează frig. Acesta evocă sunetul vântului de iarnă, buzele frisoane, iar expresia „brrrr“.
  • Vorbitorul se folosește dicție mai lin pentru a explica faptul că el „va crește și îmbracă“ sofisticate verbele „creștere“ și „rochie“ sugerează o diferență între fiul și tatăl. Fiul pare mai educat și cel mai probabil nu se bazează pe forța de muncă din greu să subziste.
  • aliterație mai departe cu cuvinte ca „haine“, „la rece“, „crăpat“, „apel“, și „cronice“ ecouri și de rupere aschiere vorbitorul menționează. The aliterativă „c“ imită sunetul de cracare cu gheață sau plăci reci snapping și scârțâie. Aceste sunete neliniștitoare apel la minte viața de familie rece a vorbitorului și prăpastia dintre el și tatăl său.
More Storyboards By ro-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art