Cercetând Ziua modernă a Guvernului întindeți pentru 1984

  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

ANS Scandal - guvernare modernă întindeți Comparație pentru 1984

Storyboard Text

  • SCANDALUL 2013-2015 ANS
  • Edward Snowden, un contractant guvernamental angajat să lucreze pentru Agenția Națională de Securitate, vine peste documente importante care, Fură.
  • La 06 iunie 2013, ambele Washington Post și The Guardian publică informații cu privire la un program de ANS numit „PRISM“, care a oferit acces direct la serverele de mari companii de Internet pentru a colecta orice, de la email-uri la fotografii. Zarva este palpabil.
  • Snowden face contact cu doi jurnaliști, unul de la The Guardian din Marea Britanie, si unul de la The Washington Post. După mai multe întâlniri clandestine, la 05 iunie 2013, The Guardian publică decizia judecătorească secretă care dezvăluie spionaj pe toate apelurile Verizon, chiar de cetățeni nevinovați din SUA.
  • La 30 iunie 2013, The Guardian arată că nu numai că a ANS spionat de americani regulate, dar le-am spionat ambasade străine, și comunicații guvernamentale străine, de asemenea.
  • Introduceţi Codul PIN
  • La 19 februarie, 2015, Intercept raportează că programul Marii Britanii GCHQ si NSA au conspirat pentru a fura cheile de criptare găsite în milioane de cartele SIM în telefoanele mobile.
  • Congresul trece Libertatea Legea SUA pe 02 iunie 2015, în încercarea de a pune capăt de colectare a datelor în vrac de apel înregistrări de către ANS. Este prima dată în peste 30 de ani, care Congresul aproba un proiect de lege introducerea „restricții și supraveghere“ privind competențele de supraveghere NSA.
  • Snowden se acordă în prezent azil în Rusia, în mod ironic, cu o națiune înregistra un teribil drepturile omului și foarte puțină libertate a presei. El este considerat de mulți ca fiind un erou, și de multe pentru a fi un trădător. Indiferent, acțiunile sale au afectat grav operațiunile clandestine ale guvernului, și a forțat guvernul să fie mai transparente.
More Storyboards By ro-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art