Cinci Act Joacă Structura Pentru Regele Lear

  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Cinci Legea pentru redare Structura rezumat Regele Lear

Storyboard Text

 • ACTUL I: PROLOG
 • Regele Lear, la bătrânețe și inteligența sovaitor, dorește să renunțe la tronul lui fiicele sale, astfel el poate ieși la pensie cu 100 de cavaleri pentru un anturaj și să se bucure de timp el a plecat. El cere ca fiecare fiica-i spună cât de mult îl iubește, astfel el poate împărți moștenirea lor până la ei.
 • ACT III: PUNCTUL CULMINANT
 • ACTUL I: CONFLICTUL
 • Regele Lear alege neînțelept cele două fiice mai mari, Goneril și Regan, peste cel mai tânăr lui, Cordelia, pentru că l flatează în timp ce Cordelia crede în fapte peste vorbire. Regele ei dezmoștenește și Cordelia se stinge să se căsătorească cu regele Franței în schimb. Lear, de asemenea, Earl izgonește de Kent pentru apărarea Cordelia. Între timp, Edmund, fiul nelegitim al contelui de Gloucester, plănuiește să se întoarcă tatăl său împotriva fiului său legitim Edgar, astfel că el poate moșteni proprietățile lui Earl.
 • ACT IV: O ACȚIUNE CARE SE ÎNCADREAZĂ
 • ACTUL II: ACȚIUNE ÎN CREȘTERE
 • Goneril și Regan maltratează tatăl lor și să arate nimic, dar disprețul față de el. Kent se întoarce în deghizat, care deservesc în mod loial regelui de a păstra un ochi pe lucruri. Edmund etape o luptă fals cu Edgar și convinge tatăl său că Edgar vrea să ucidă Gloucester. După Kent este pus în stocurile de Cornwall pentru lupta cu Oswald, regele sosește și devine turbat. Goneril sosește și ea și Regan solidifice alianța lor de către cerând ca regele a scăpa de toți cavalerii. Regele, în apropiere de lacrimi și de a pierde simțurile cu durere, galopează off în noapte furtunoasă.
 • ACT V: DEZNODĂMÂNT
 • Regele Franței a cerut un război împotriva Angliei. Gloucester merge după ce regele Lear să-l ajute, spunându-Edmund despre planurile sale, care tradeaza prompt tatăl său la surorile. În noapte furtunoasă, Regele Lear, Fool lui, Kent, și Edgar, deghizat în cerșetor și autointitulat „Tom“, se adapostesc într-o colibă. Gloucester le găsește și smuggles regele la Dover, deoarece există parcele împotriva lui. Gloucester este arestat de către bărbați Cornwall, și Cornwall scobituri ochii afară. Unul din Cornwall pași agenți în Cornwall și răni de moarte înainte ca el însuși este ucis.
 • Gloucester este în disperare, dar Edgar, încă deghizat, îl salvează de la sinucidere și-l duce la Dover. Între timp, Goneril și Edmund au început o poveste de dragoste, iar Goneril vrea ca soțul ei Albany din imagine, deoarece ea îl găsește să fie slab. Cornwall moare, iar ea se teme că văduv Regan va fura Edmund. slujitorul Goneril lui Oswald găsește și încearcă să-l omoare Gloucester, dar Edgar îl ucide în loc. El preia o scrisoare de la Oswald din Goneril care arată planurile ei de a ucide Albany și să se însoare Edmund. În același timp, Regele Lear a fost adus la Cordelia, care-l alăptează înapoi la bun-simț.
 • Edgar livrează scrisoarea către Albany înainte de luptă. Goneril și Regan se bat Edmund, care se a promis ca ambele surori. Edmund Lear capturează și Cordelia în luptă și ordinele Cordelia să fie uciși, făcându-l arate ca o sinucidere agățat. Albany dezvăluie soția lui și trădarea lui Edmund; în același timp, Regan cade bolnav. Albany provoacă Edmund să lupte, și Edgar ajunge în armură, luptă Edmund, și-l învinge. El dezvăluie identitatea și faptul că tatăl său este mort. Edmund se sinucide la scurt timp după ce a constatat că Goneril otrăvit Regan și apoi ea înjunghiat. Lear ucide omul agățat Cordelia, dar nu în timp. El moare din cauza durerii. Albany Răscumpărările puterea de Kent și Edgar.
More Storyboards By ro-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art