Cinci Act Structura Diagrama Tempest

Cinci Act Structura Diagrama Tempest
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

The Tempest Rezumatul / Cinci Act Diagrama

Storyboard Text

 • ACT 1: EXPUNERE
 • Piesa se deschide cu Gonzalo, Antonio, și Alonso argumentând cu boatswain și echipajul său, care sunt într-o panică pură în mijlocul unei furtuni pe mare rău. Barca se rupe, și epave bărbații pe o insulă. Furtuna a fost cauzată de Prospero, care a fost practicarea vrăjitoriei pe insula pentru cei 12 ani a fost exilați din Milano. El este ajutat de asistentul său supranatural Ariel. Caliban, fiul vrăjitoarei Sycorax care a închis-rea Ariel într-un copac, Urăște de lucru pentru Prospero.
 • ACTUL 3: PUNCTUL CULMINANT
 • ACT 1: CONFLICTUL
 • Prospero aranjat epava pentru a obține fratele său trădătoare Antonio și regele din Napoli, Alonso, pe insulă. Ferdinand este separat de tatăl său, Alonso, și se execută în Miranda și Prospero. El și Miranda intră imediat în dragoste, care este parte din planul lui Prospero pentru a face fratele său, a se vedea greșeala căilor sale, dar Prospero trebuie să pretindă să se opună unirii la început.
 • ACT 4: ACȚIUNE CARE SE ÎNCADREAZĂ
 • ACT 2: ACȚIUNE ÎN CREȘTERE
 • Alonso, Antonio, Gonzalo, și oamenii lor sunt rătăcind pe insulă. Alonso crede că Ferdinand este mort. Ariel joacă un cântec pentru a face toți dintre bărbați, cu excepția lui Antonio și Sebastian adormi. Antonio încearcă să convingă Sebastian să ucidă Alonso și să ia tronul din Napoli, dar Ariel se trezește pe Rege și Gonzalo în timp. Între timp, Caliban se execută în Stephano și Trinculo și crede inițial că sunt spirite lui Prospero, dar descoperă că sunt marinari pierdut. El se aruncă la mila lor și promite să le venereze ca zei.
 • ACT 5: DEZNODĂMÂNT
 • Miranda se duce să vadă Ferdinand și mărturisească dragostea lor unul de altul, fiind de acord să se căsătorească. Caliban convinge beat Stephano și Trinculo să ucidă Prospero în somn și se căsătorească cu fiica lui. Prospero organizează un banchet fantomă să apară brusc și dispar în fața lui Alonso, Antonio, Sebastian, și Gonzolo. Ariel apare ca o harpie și declară că oamenii au fost aduși aici pentru a fi pedepsit pentru ceea ce au făcut la Prospero, lăsând oamenii cowering în frică.
 • Prospero dă binecuvântarea lui pentru căsătorie Ferdinand și Miranda, și le oferă o viziune a zeițelor Iris, Juno și Ceres. Stephano, Trinculo și Caliban se strecoare în dormitorul lui Prospero, mirosind din mlastina pe care Ariel ia dus. Trinculo Stephano distras în beție de haine frumoase stabilite aparent pentru ei, iar protestele Caliban mergem nemaiauzit. Prospero și Ariel intră cu spirite deghizati ogarii și alunge-le.
 • Prospero se simte rău despre încarcerarea Alonso, Antonio, Sebastian, și Gonzolo, și spune Ariel pentru a le aduce în cazul în care el realizează ultimul său vraja și dezvăluie identitatea. Alonso cere scuze, și Prospero dezvăluie Ferdinand și Miranda, viu și bine. El propune ca ei vor merge tot înapoi la Milano. El elibereaza Ariel de servitute lui, și rupe vraja care se leagă Caliban la el. Caliban realizează eroarea căilor sale, și Prospero el și marinari iartă. Ei pregătesc barca pentru a naviga. Prospero cere publicul să-l elibereze cu aplauze lor.
More Storyboards By ro-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art