Conectarea cu tema „Ozymandias“: The Bamiyan Buddha

  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Conexiuni Text: Tema de Ozymandias Poem

Storyboard Text

  • Buddha din Bamiyan au fost două statui mari ale lui Buddha sculptate în partea de o stâncă în Afganistan. Originile lor sunt considerate a fi în secolul al 6-lea.
  • Un Buddha este mai mic decât celălalt. Mai mare Buddha a fost de peste 180 de picioare inaltime, iar mai mic Buddha măsurat peste 124 de picioare.
  • Buddha au fost sculptate în stâncă în această locație, deoarece a fost o dată un centru budist de activitate. călugării budiști folosit acest site ca un loc pentru a studia, medita, și cult. Ele au fost construite ca un tribut adus la puterea lui Buddha, și au existat multe peșteri care călugării trăiau în, sculptate în Cliffside.
  • Au existat multe încercări de a distruge Buddha de-a lungul secolelor, și din fericire, cele mai multe au avut succes. Un rege afgan a avut succes în a distruge fața statuii lui mai mare.
  • În 2001, talibanii au distrus cu succes statuile prin suflare-le. Talibanii au văzut statuile ca idolatrie, și a decis că au mers împotriva dogmele interpretarea lor a Islamului. În spatele statuile, au fost descoperite caverne mari, pline cu sculpturi frumoase.
  • În 2011, în ciuda statui fiind reparabil, UNESCO (Națiunilor Unite pentru Educație, Știință și Cultură) a anunțat că nu va repara Buddha. Ei au citat costul și lipsa de materiale originale pentru utilizare în reconstrucție în decizia lor. Acest punct de reper religios mare și puternic acum există doar în cărțile de istorie și imagini.
More Storyboards By ro-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art