Conflict în Lucrurile pe Care le Efectuate

Conflict în Lucrurile pe Care le Efectuate
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Lucrurile au Efectuat Conflictul Literar de Tim O'Brien

Storyboard Text

  • MAN vs MAN
  • MAN vs SELF
  • MAN vs SOCIETY
  • Lee Strunk fură jackknife Dave Jensen, iar ei intra intr-o fistfight peste ea. Jensen copleșește în cele din urmă Strunk și îl lovește tare în față până când pauze de nas STRUNK lui. Trei bărbați trebuie să le trage în afară, și Strunk trebuie să fie transportate pe cale aeriană pentru ajutor medical. Când se întoarce, Jensen este paranoic că Strunk îl va împușca, așa că rupe propriul nas cu arma pentru a le face chiar.
  • Locotenentul Jimmy Cross este rupt în sus, după Ted Lavender este împușcat. El simte că, dacă n-ar fi petrecut atât de mult timp de gândire despre dragostea sa întors acasă, Martha, că el ar fi putut preveni moartea lui Lavender. În acea noapte, se ghemui în partea de jos a transee sale și a ars scrisorile și fotografiile lui Martha.
  • După întoarcerea acasă, Norman Bowker consideră că este dificil să se readapteze la viața în mod normal din nou. El se luptă să găsească un sens în viața lui după ce a fost întors cu susul în jos în Vietnam. El nu poate să dețină un loc de muncă pentru mai mult de 10 săptămâni, el picături de colegiu, și joacă baschet toată ziua. Bowker nu poate găsi o cale pentru a se întoarce în viața lui veche, și nimeni nu pare să înțeleagă sau știe cum să-l ajute, chiar și părinții lui.
More Storyboards By ro-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art