Conflict în Povestea a Două Orașe

  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Povestea a Două Orașe Literar Conflict

Storyboard Text

  • MAN vs MAN
  • Doamna Defarge nu caută doar să se răzbune pe Charles și unchiul și tatăl său; De asemenea, ea dorește să se asigure că soția și fiica sa sunt eliminate. Ea ia o armă și se duce la depunerea lor la Paris, dar domnișoara PROSS este singura acolo. Domnișoara PROSS păstrează Mme. Defarge de la deschiderea unei uși în casă, așa că Mme. Defarge ei atacă. Când ea ajunge în rochia ei și scoate un pistol, d-ră PROSS apucă încheietura mâinii ei și pistolul se stinge, uciderea Mme. Defarge.
  • MAN vs SELF
  • Sydney Carton este un om singur, nefericit, care pare a fi într-o depresie profundă cu privire la viața sa și ceea ce ar fi putut fi diferit. El poartă o asemănare cu Charles Darnay, și de multe ori melancolic se compară cu succesele lui Charles. El crede că Lucie ar putea să-l facă întreg, dar ea nu-i place modul în care el o iubește. El jură că va face orice pentru ea sau pentru cei dragi ei, o promisiune pe care o îndeplinește când sacrifică viața pentru Charles.
  • MAN vs SOCIETY
  • Darnay a fost luat de la tatăl său de mama sa de mulți ani înainte, din cauza atrocităților tatăl și unchiul său comise. El vede numele lui de familie ca sursă de rușine, și el și moștenirea lui renunță la unchiul său mai târziu. Cu toate acestea, el este încă un membru al aristocrației în ochii țăranilor francezi, și nu există nici un loc pentru el să se întoarcă atunci când se întoarce pentru a încerca să salveze Gabelle. In timp ce el este acceptat în Anglia, crimele familiei sale nu poate fi iertat în Franța.
More Storyboards By ro-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art