Conflict în Regele Lear

Conflict în Regele Lear
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Regele Lear literar Conflict - Omul vs om, om vs sine, om vs societate, om vs natura

Storyboard Text

  • MAN vs MAN
  • Goneril și Regan sunt inițial aliat cu unul de altul pentru a obține cât mai mult putere posibil; Cu toate acestea, odată ce Edmund vine în imagine, el conduce o pană între surori. Ca rezultat al gajarea sale dragostea lui pentru ambele femei, Goneril otrăvește Regan. Odată ce Regan moare, iar soțul lui Goneril Albany dezvăluie că știe trădării ei, ea însăși ucide.
  • MAN vs SOCIETY
  • MAN vs SELF
  • Regele Lear își dă seama că a făcut o greșeală în acordarea împărăției și puterile pentru Goneril și Regan în timp ce disinheriting total Cordelia. El este atât de durere-lovit de această greșeală gravă, care își pierde treptat contactul cu realitatea, inteligența lui restabilită doar o dată pe Cordelia îl ia în.
  • MAN vs NATURE
  • Edmund, ca un fiu nelegitim, nu are nici o pretenție la oricare dintre terenuri sau a proprietății tatălui său. El nu se simte că este corect ca el devine mai puțin doar pentru că tatăl său a avut o aventură. Cu toate acestea, pentru că legile societății nobile dicta că copiii nelegitimi nu sunt eligibile pentru a primi în mod legal o moștenire prin dreptul lor prin naștere, Edmund vrea să schimbe acest lucru prin transformarea tatăl său împotriva fiului său legitim, Edgar.
  • Când regele Lear realizează greșeala gravă a făcut prin încredințarea Goneril și Regan cu putere, această agitație interioară se reflectă în furtuna furios care preia noaptea. Furtuna amenință sănătatea lui Lear ca el sta afara, lăcrimare părul și plângând în disperare.
More Storyboards By ro-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art