Conflict Într-o mie de Splendid Suns

  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

O mie de Splendid Suns Conflict Literar

Storyboard Text

  • MAN vs MAN
  • MAN vs SELF
  • MAN vs SOCIETY
  • După ce Tariq aude acel cartier bătăuș Khadim a pulverizat Laila cu urina de la un pistol cu ​​apă să-i bat joc de „păr galben“, el ataca Khadim cu piciorul protetic. Dupa lupta, Khadim nu deranjează din nou Laila.
  • Laila se trezește după ce părinții ei sunt uciși de o rachetă care a lovit casa lor, a constatat că ea a fost salvat și a avut grijă de către Rasheed. De asemenea, ea stie ca ea este insarcinata cu copilul lui Tariq, și că, în calitate de mamă necăsătorită, ea va fi în pericol. În ciuda obiecțiilor lui Mariam și furia evidentă la amenințarea se simte Laila reprezintă, Laila este de acord să se căsătorească cu ea și să Rasheed copilul ei proteja.
  • Laila și Mariam încerca să scape pe un autobuz la Peshawar cu Aziza. Cu toate acestea, ele nu se pot îmbarca în autobuz fără un membru al familiei de sex masculin, astfel încât acestea să înrola ajutorul cuiva pe care le consideră a fi un om prietenos. El le transformă în autorităților, care le trimite înapoi la Rasheed. Este o crimă pentru o femeie să fugă de soțul ei, în conformitate cu talibanii.

Image Attributions

More Storyboards By ro-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art