Conflict Literar în Pit și Pendulum

Conflict Literar în Pit și Pendulum
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Pit și conflictul Pendulum literar de Edgar Allan Poe nuvela

Storyboard Text

  • MAN vs SELF
  • Naratorul este în conflict cu el însuși. El știe că el a fost găsit vinovat, și el aproape uneori pare să accepte pedeapsa. Cu toate acestea, acest lucru nu-l opresc de la încercarea de a explora temnita lui, sau să scape de ambele pendulul și groapă, ceea ce sugerează că, în ciuda reale reacțiile umane la astfel de orori, el știe, de asemenea, că el nu merită să moară.
  • MAN vs NATURE
  • Naratorul lupte elementele - născocit de om, încă totuși de sub control - în camera. În primul rând, el trebuie să dau seama cum să scape din pendulul. În timp ce pe bord, degetele sunt, de asemenea, mușcat de șobolani în timp ce încearcă să-i alunge departe de carne. După ce scapă pendulul, el trebuie să încerce să împingă înapoi pe pereții, care îl împing spre groapă, care oferă nimic altceva decât moartea.
  • MAN vs SOCIETY
  • Naratorul este în această cameră de tortură pentru a începe cu, deoarece el a fost găsit vinovat în timpul Inchiziției spaniole. In timp ce el nu explică de ce a fost găsit vinovat, motive comune pentru propoziții vinovați în timpul Inchiziției spaniole au inclus: practica o altă religie în secret; erezie; refuzul de a converti; și opoziția politică a monarhiei.
More Storyboards By ro-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art