Conflict Literar în The Color Purple

  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Conflictul de Culoare Violet Literar

Storyboard Text

  • MAN vs MAN
  • MAN vs SELF
  • MAN vs SOCIETY
  • Celie devine ucigașă, atunci când ea descoperă că Albert a fost păstrarea scrisorile lui Nettie de la ea în toți acești ani. Cu ajutorul Shug, ea reușește să țină furia sub control, până când Shug și Grady ei pot ajunge la Memphis cu ei, dar nu înainte ca ea lovituri de bici de la Albert.
  • Celie nu vede pe sine ca merită dragoste și respect. Ea se simte prost în comparație cu tot ceea ce Nettie a învățat în școală, și ea se simte plictisitoare în aspectul ei în comparație cu Shug. Celie trăiește cu încăpățânare viața ei cu Albert, creșterea copiilor săi, pentru că ea crede că e singura opțiune ea are.
  • Credința comună creștină este că creștinii trebuie să facă tot ce pot pentru a te lui Dumnezeu; Cu toate acestea, Shug consideră că modul de a mulțumi lui Dumnezeu este să se bucure de lucrurile din viata care ne fac fericiti. Acest lucru conduce Shug să meargă acolo unde vrea, dragostea care vrea ea, și să facă ceea ce vrea ea, care totul merge împotriva învățăturile tradiționale ale creștinismului, și ceea ce era de așteptat, a femeilor și comportamentul lor în Sud în această perioadă de timp.
More Storyboards By ro-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art