Conflict Literar în The Kite Runner

Conflict Literar în The Kite Runner
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Conflictul Literar Kite Runner

Storyboard Text

  • MAN vs MAN
  • MAN vs SELF
  • MAN vs SOCIETY
  • Assef spune Amir că va trebui să se lupte cu el pentru a câștiga libertatea Sohrab. El alunecă pe încheieturile alamă infame și începe să bată Amir aproape până la moarte, până când Sohrab aduce lupta pentru oprirea îndreptând prastia la Assef și cere-l să se oprească. Când Assef Plãmîni pentru Sohrab, impusca ochiul cu praștia, și Sohrab și Amir sunt în măsură să scape.
  • După viol martori Amir Hassan, dar a fost prea frică să intervină, el evită Hassan de rușine și vinovăție. în cele din urmă încearcă să pună Hassan să-l lovească cu o rodie, într-o încercare disperată de a obține Hassan pentru a arăta unele furie spre el, astfel încât el poate potoli vina lui. Dar Hassan refuză să arunce ceva înapoi la Amir, și în cele din urmă ia o rodie și zdrobește-o împotriva propriei frunte.
  • Assef, un băiat mai mare, care este un rasist și un sociopat, colțuri Amir și Hassan și scoate degetele lui de alamă să bată Amir, deoarece Amir este prieten cu Hassan, un hazara. Amir gândește el că Hassan nu este prietenul său; el este servitorul său. Gândul de a admite că un paștune este prieten cu un hazara este de neiertat în cerc social Amir lui.
More Storyboards By ro-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art