Creeaza-ti Propriul Proiect Zmeu Storyboard Pentru The Kite Runner

  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Creați-vă Storyboard Kite Runner Proprii Pentru Proiectul Kite

Storyboard Text

  • NU VA MAI CERTATI!!!
  • O problemă am confruntat cu acest an este divorțul părinților mei. A fost foarte greu pe frații mei și pe mine, iar părinții mei lupta mult peste noi.
  • Oamenii care m-au ajutat foarte mult prin această experiență sunt mătușa mea Nancy și unchiul Jimmy. Ei lasă-mă să vin când mă simt copleșită, și m-au ajuta cu temele.
  • divorțul părinților mei este încă în curs de desfășurare, dar am fost în stare să vină la termeni cu ea prin consiliere, și stând în jos și spunându-le cum luptă lor ne doare. Mătușa mea și unchiul ma ajutat cu a decide ce să le spun înainte de m-am așezat să vorbesc cu ei despre asta.
  • ZMEU MEU
  • O lecție am învățat de la acest lucru este de a cere ajutor atunci când mă simt copleșit. De asemenea, am învățat să nu încerce să-și asume problemele și disputele altor oameni; Ar trebui să se concentreze pe asigurarea că fac bine la școală, fiind căpitan al echipei mele de fotbal, și asigurându-vă că frații mei au pe cineva să vorbească cu.
  • Un sfat mi-ar da Amir să-l ajute să aline vina lui peste Hassan este să-i amintească că el era doar un copil, iar tatăl său a perpetuat tratamentul nedrept între el și Hassan. Prin păstrarea legăturii lor de sânge un secret, a lăsat Amir cred că Hassan a fost doar un servitor, și critica sa constantă de Amir nu a ajutat situația. Faptul că Amir ajută Sohrab este un sacrificiu imens și o decizie curajoasă. Cred că Hassan ar fi mulțumit de Amir acum.
More Storyboards By ro-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art