Diagrama Ciclului de Carbon

Diagrama Ciclului de Carbon
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Diagrama Ciclului de Carbon

Storyboard Text

  • Descompunere - Procesul de descompunere a materiei organice de alte organisme vii, cum ar fi viermi, bacterii și ciuperci. Aparatele de descompunere apoi eliberează carbonul în atmosferă prin respirație.
  • Combustie - De asemenea, cunoscut sub numele de ardere. Combustia este folosită în multe domenii ale societății umane. Arderea combustibililor fosili este folosită în majoritatea formelor de transport și, de asemenea, în generarea de energie electrică.
  • Respingerea animalelor - Aceasta este o reacție care are loc în toate lucrurile vii, unde energia este eliberată din glucoză folosind oxigen. Produsele acestei reacții sunt dioxid de carbon și apă.
  • Fotosinteza - Acesta este procesul folosit de plante pentru a crea alimente. Plantele reacționează cu apă din sol cu ​​dioxid de carbon din aer folosind lumina soarelui în cloroplaste din interiorul celulelor plantei.
  • Refractarea plantelor - Pe lângă fotosinteza, plantele respiră de asemenea. Acesta este același proces care are loc la animale.
More Storyboards By ro-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art