Diagrama Parcelă Thousand Splendid Suns

  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

O mie de Splendid Suns Parcelă Diagrama / o mie de Splendid Suns Rezumat

Storyboard Text

 • EXPUNERE
 • CONFLICT
 • Acum știi ce mi-ai dat în această căsătorie. mâncare proastă, și nimic altceva.
 • ACȚIUNE ÎN CREȘTERE
 • Mariam este un Harami, un nenorocit, produsul de aventura mamei sale Nana cu omul de afaceri bogat Jalil. Mariam iubește Jalil, dar de ziua ei 15, el refuză să o ia la Herat la unul din cinematografe sale. Ea așteaptă în afara casei sale toată noaptea, și descoperă că el se ascunde în interior. La întoarcerea ei, ea constată că Nana însăși a spânzurat. soțiile lui Jalil se căsătorească Mariam off la un cizmar numit Rasheed, și Rasheed ia Mariam departe de a trăi în Kabul.
 • PUNCT CULMINANT
 • La început, Mariam este nervos, dar conținutul în căsătoria ei cu Rasheed. El o face sa poarte burqa, dar e frumos să-i altfel. Apoi, Mariam nu poate transporta un copil. Rasheed începe să abuzeze fizic Mariam și căsătoria lor devine un coșmar pentru Mariam.
 • CĂDERE DE ACȚIUNE
 • O fată pe nume Laila trăiește în apropierea Rasheed și Mariam .. frații lui Laila sunt off lupta cu mujahedinii, și mama ei, Mammy, suferă de crize de depresie. Tatal ei este un om-carte de învățare, și acordă o importanță deosebită Laila obtinerea educația ei. După ce frații lui Laila sunt uciși și cel mai bun prieten de familie Tariq fugă, părinții ei sunt uciși într-un bombardament al casei lor. Rasheed salvează Laila de sub dărâmături. Laila este insarcinata la 14 ani cu copilul lui Tariq și este de acord să se căsătorească cu Rasheed pentru siguranță.
 • REZOLUŢIE
 • relație Mariam și Laila este tensionată la început, deoarece Mariam este gelos afecțiunilor Rasheed pentru Laila. Ea este, de asemenea, gelos pe fiica lui Laila Aziza. Cu toate acestea, ele devin în curând prieteni și complot să fugă împreună. Ei sunt prinși, aduși acasă, și Rasheed le bate crunt. După Laila dă naștere fiului lui Rasheed Zalmai, ea descoperă că Tariq este încă în viață. Mariam ucide Rasheed cu o lopata ca el sugruma Laila.
 • Laila, Tariq și Zalmai recupera Aziza de la orfelinat, unde Rasheed ei a trimis, și Mariam se transformă în crimă pentru Rasheed. Ea face acest lucru, astfel încât Laila, Tariq, iar copiii pot scăpa din Afganistan. Mariam este executat în Ghazi Stadium în fața a mii de oameni.
 • Tariq lucrează într-un hotel din Muree. După căderea talibanilor, Laila se simte tras pentru a reveni la Kabul, dar ea vrea să se oprească în Herat mai întâi. Ea se întâlnește fiul mollahul Faizullah lui Hamza, care o duce la Kolba în cazul în care Mariam a crescut. El îi dă o cutie care Jalil a încercat să livreze Mariam ani înainte, cu o notă de scuze, o copie a Pinocchio, și bani moștenirea lui Mariam. Laila folosește banii pentru orfelinat din Kabul, și ea este din nou însărcinată. Dacă este o fată, ea se va numi copilul Mariam.

Image Attributions

More Storyboards By ro-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art