Diagrama Plot de Culoare Violet

Diagrama Plot de Culoare Violet
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Diagrama Plot Color Purple - Alice Walker

Storyboard Text

 • EXPUNERE
 • Celie este o tânără afro-american care a dat deja doi copii de tatăl ei. Ea este îngrijorată pentru că el pare a fi stabilirea atracțiile sale pe micul ei sora Nettie. El vrea să se căsătorească cu ea în afara domnului (mai târziu a arătat a fi Albert), dar ea nu vrea să lase în urmă Nettie. Ea în cele din urmă nu se căsătorească cu Albert, și Nettie vine să trăiască cu ei, dar odată ce ea nesocotește avansurile lui Albert, el o dă afară.
 • PUNCT CULMINANT
 • CONFLICT
 • Celie este mizerabil în viață și căsătoria ei, creșterea copiilor Albert și încearcă să evite bătăile. Albert este în dragoste cu o cântăreață pe nume Shug Avery, și detestă Celie pentru a nu-i fi. Celie are o pasiune pentru Shug la fel de bine, iar când Shug cade bolnav și Albert o aduce la casa pentru a avea grijă de ea, Celie are un timp de greu ascunde sentimentele ei.
 • CĂDERE DE ACȚIUNE
 • ACȚIUNE ÎN CREȘTERE
 • Shug devine un prieten și confident la Celie, și Celie începe să găsească propria voce, în ciuda Albert. Shug folosește influența ei pentru a opri Albert de la bate Celie, dar atunci când Shug frunze, atât Celie și Albert sunt cu inima zdrobită. Soția lui Harpo Sofia este închis pentru impertinent soția primarului, dar ei ies să meargă de lucru pentru casa primarului ca o servitoare. Shug revine cu noul ei sot Grady, iar Shug și Celie în cele din urmă începe o relație romantică unul cu altul.
 • REZOLUŢIE
 • Prin Shug, Celie descoperă că Albert a fost ascuns scrisori de la sora ei Nettie, care este acum un misionar în Africa, cu Samuel și Corrine, cei doi oameni care sunt creșterea copiilor Celie lui Adam și Olivia. Celie, de asemenea, descoperă că Pa ei este de fapt tatăl ei vitreg. Celie este depășită de o furie ucigașă la Albert pentru a ascunde scrisorile pentru atât de mulți ani. Nettie îi spune că ea și Samuel și copiii se întorc în America în curând. Corrine a murit de o boală, și Nettie și Samuel sunt acum căsătoriți.
 • Shug și Grady ia Celie cu ei la Memphis, unde Celie învață că e croitoreasă talentat și începe să facă pantaloni. Pa moare, iar Celie moștenește casa, teren, și magazin general, pentru că de fapt totul a aparținut tatălui său real, și apoi la mama ei. Ea se mută înapoi pentru a repara casa, și Shug se îndrăgostește de un jucător flaut în vârstă de 19 ani. Ea decolează cu el. Celie și Albert devin prieteni, după cum Albert pare să fi schimbat căile sale. Ambele iubesc Shug și au fost lăsate de Shug.
 • La scurt timp după Shug frunze, Celie primește cuvântul că barca care transportă sora și familia ei a fost pusă jos de o mină din Germania, dar ea refuză să-l creadă. Shug se întoarce în cele din urmă, după ce a părăsit Germaine, și ea, Albert, și Celie trăi o viață de conținut. Sofia și Harpo sunt din nou împreună, de asemenea. Dintr-o data, o noapte o mașină conduce în sus și Nettie, Samuel, Adam, Olivia, și Adam Olinka soția Tashi ieși. La reuniunea de familie câteva zile mai târziu, Celie se simte mai tânăr decât ea a simțit vreodată înainte, și în cele din urmă fericit.
More Storyboards By ro-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art