Diagrama Plot Floarea-soarelui

Diagrama Plot Floarea-soarelui
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

This storyboard does not have a description.

Storyboard Text

  • EXPUNERE
  • PUNCT CULMINANT
  • REZOLUŢIE
  • Simon și prietenii săi, Arthur și Josek, sunt prizonieri într-un lagăr de concentrare nazist. Ei curat deșeuri medicale la un spital armată convertit pentru soldați germani răniți. Într-o zi pe drum spre locul de muncă, Simon este oprit de o asistentă medicală și dus la patul unui soldat nazist in varsta de 21 de ani, pe moarte.
  • Confuz de ce el este acolo, Simon întreabă Karl ce vrea cu un evreu. Karl continuă să-i spună o poveste despre atrocitățile comise în timpul său servind ca un soldat SS. El spune povestea cum a stabilit o clădire de pe foc, cu peste 200 de familii evreiești din interiorul și apoi le împușcați în timp ce încercau să sară din ferestrele pentru a scăpa de flăcări.
  • După ce Simon spune ceea ce a făcut, Karl continuă să ceară iertare lui Simon. Karl a simțit că singura cale de a muri în pace a fost să clar conștient lui și să ceară iertare de la un evreu. Cu toate acestea, Simon părăsește camera fără a răspunde el. În noaptea aceea, Simon discută problema morală cu prietenii în barăci lui. A doua zi, când se va întoarce, Karl este mort.
More Storyboards By ro-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art