Din Temele Plantației din Plymouth

Din Temele Plantației din Plymouth
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

William Bradford de Planuri de Plantare Plymouth

Storyboard Text

  • IMPORTANȚA CREDINȚEI
  • EXEMPLU
  • PUTEREA UNEI COMUNITĂȚI UNITE
  • Bradford și ceilalți puritani erau credincioși fermi în Providență sau mâna lui Dumnezeu îndrumând toate lucrurile. Când un navigator deosebit de urât a fost bătut peste bord în timpul unei călătorii în Mayflower, Bradford a scris că este din cauza voinței lui Dumnezeu. Credința pelerinilor este întotdeauna în centrul scrisului lui Bradford și, spre deosebire de unii dintre omologii săi care scriau la vremea aceea, el a crezut toate succesele coloniei la puterea pe care Dumnezeu le-a dat pelerinilor în încercările lor, mai degrabă decât pe sine.
  • Bradford scrie despre prima iarnă, când pelerinii au suferit foarte mult. El menționează 6 sau 7 "persoane sănătoase" care au făcut totul pentru bolnavi și bolnavi. Ei au făcut totul "cu bunăvoință și cu veselie, fără nici un rău în cel mai mic, arătând aici dragostea lor adevărată față de prietenii și frații lor ..." Acesta este sentimentul unei comunități unite pe care Bradford o evidențiază prin povestea sa, o comunitate care a fost unită Nu numai în turbulențe, ci și în credința lor și, ca rezultat, au supraviețuit.
  • PERSEVERENŢĂ
  • RECOMPENSELE MUNCII DEPLINE
  • În ciuda iernii aspre, a luptelor cu Pequot, a bolilor și a luptelor de a construi într-o lume nouă departe de Europa, pelerinii au supraviețuit și au început să înflorească. Acest lucru se datorează dorinței lor de a persevera în ciuda obstacolelor întâmpinate. O parte din acest lucru se datorează și faptului că ei știau că nu mai are loc pentru ei în Anglia sau în Olanda. Dacă nu mai este altceva de făcut, perseverența pelerinilor îi ajută să supraviețuiască și să își păstreze încă credința.
  • Din cauza perseverenței pelerinilor, Bradford scrie despre multe recompense: ei stabilesc un tratat de pace cu triburile Nauset care oferă ajutor esențial și mărfuri pentru coloniști; Înființarea Coloniei din Massachusetts Bay; Universitatea din Harvard este fondată; Confederația New England este formată; Coloniștii sunt liberi să își practice religia așa cum doresc. Toate aceste lucruri vin ca rezultat al muncii grele a colonatorilor, perseverenței și credinței comune în Dumnezeu.
More Storyboards By ro-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art