Dr. Jekyll si Mr. Hyde, Teme și Simboluri Motifs

  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Jekyll și Hyde Teme, Motive și simboluri storyboard

Storyboard Text

  • USA
  • EXEMPLU
  • FIZIONOMIA LUI HYDE
  • Ușa în sine este un mijloc pentru Hyde să intre și să părăsească reședința Jekyll nestingherit. Acesta oferă Jekyll libertatea supremă de a îmbrățișa răul său interior, devin Hyde, și du-te despre oraș angajarea în faptele rele, fără să fie trași la răspundere pentru funcționarii sau prietenii săi. Când Jekyll decide să se oprească transforma in Hyde, el zdrobește cheia ușii de sub călcâiul lui; Cu toate acestea, în cele din urmă nu se oprește Hyde rău de la revenirea.
  • Fața lui Hyde emană răul pur; simpla vedere a-l inspiră pe oameni să-l urască, se tem de el, sau să fie complet repulsie față de el. Enfield se referă, „Nu este ceva în neregulă cu aspectul său; . Ceva dezagreabil, ceva de-a dreptul detestabil“Hyde însuși este mic de statură, pentru că el este partea a personalității Jekyll care nu a fost hrănit: partea rea ​​care a fost reprimată de ani de zile.
  • SAREA
  • Sarea care Jekyll folosește pentru a finaliza și perfecționa experimentul său se dovedește a fi impur. Este ironia că această impuritate este ceea ce permite ca experimentul să lucreze, și scoate impuritățile din Jekyll. Când Jekyll se luptă să rămână ca Jekyll, el descoperă că toate noi eșantioane ale acestei sări sunt pure, iar el își dă seama greșeala. Este în acest moment că Jekyll își dă seama că nu poate fi salvat.

Image Attributions

More Storyboards By ro-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art