Dr. Jekyll si Mr. Hyde Conflict Literar

Dr. Jekyll si Mr. Hyde Conflict Literar
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Dr. Jekyll si Mr. Hyde Literar Plan Conflict lecție organizator grafic

Storyboard Text

  • MAN vs MAN
  • MAN vs SELF
  • MAN vs SOCIETY
  • Dumnezeule! Dumnezeule!
  • Dr. Jekyll este speriat de faptul că Hyde a apărut pe parcursul nopții, fără a fi nevoie de poțiunea. El simte că trebuie să aleagă, și așa că reprimate Hyde. Când el dă în cele din urmă și-l trezește din nou, Hyde a devenit un monstru incontrolabil. El este atât de supărat că fusese ținut în jos atât de mult încât și ucide Sir Carew pentru a fi plăcută. Jekyll este oripilat de Hyde, și într-adevăr, îl vede ca o entitate separată de el însuși.
  • Henry Jekyll sa născut în noroc, era bine și respectat, și a avut o garanție a unui viitor onorabil și distins. Cu toate acestea, nu a fost suficient pentru el. El râvnește „nereguli“ care-i dau un „sentiment morbidă de rușine.“ El caută să găsească o cale de a experimenta ambele părți ale identității sale, fără a afecta reputația lui, care îl conduce la experimente imorale care aduc Hyde.
  • experimente lipsite de etica Dr. Jekyll l-au dus la o ruperea relației sale cu Dr. Lanyon mulți ani înainte, deoarece Lanyon nu aprobă. drum periculos Jekyll de experimentare lipsita de etica l-au pus în contradicție cu întreaga comunitate științifică. Aceste experimente, odată ce el se schimbă în Hyde, de asemenea, l-au pus în contradicție cu prietenii săi, care nu trebuie să știe că se întâmplă împotriva limitele de proprietate victoriană și reputația pentru a-și îndeplini nevoile de stricăciune.
More Storyboards By ro-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art