Expansiunea Teritorială SUA - The Original 13 Coloniilor

  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

SUA expansiune teritorială - Original 13 Colonii - Pentru a înțelege și percepe holistic istoria expansiunii teritoriale pe întreg teritoriul Statelor Unite, trebuie să examineze mai întâi achiziția a 13 colonii originale. Dobândite după victoria în Revoluția Americană, original 13 colonii servi ca bază nu numai America, dar viitorul ei, de asemenea. Aici, idei de expansiune și a noțiunilor de destin manifest pune stapanire. Elevii pot utiliza modelul de exemplu frayer pentru a explica și analiza conceptele tematice de bază din jurul coloniilor, inclusiv cauza achiziției, efectele sale, scopul colonii, și cultura care a existat acolo.

Storyboard Text

  • CAUZE
  • EFECTE
  • Formarea original 13 colonii provine din Revoluția Americană. Ca coloniști au devenit hrănite cu politica britanică, ei au fost neascultători, cu scopul de a controla nu numai propriile lor vieți, ci propriile lor terenuri. Acesta a fost primul pas în eventuala extindere a Americii în America de Nord.
  • SCOP
  • ORIGINALE 13 COLONII
  • Ca urmare a Revoluției Americane, coloniștilor de control sigur asupra celor 13 colonii originale ale Statelor Unite ale Americii. SUA a cunoscut un început stancoasa, ca unificator și care operează cu mult diferite colonii sa dovedit dificilă. Cu toate acestea, cu ambiție și determinare, tânăra țară în cele din urmă sa stabilit.
  • CULTURĂ
  • Dobândirea de control al celor 13 colonii originale era imperios necesar să coloniștii care au dorit stabilitate pentru generațiile ulterioare. Terenul a fost din belșug, și a oferit posibilitatea de mult. Mai mult decât atât, pe teritoriul întins tot drumul spre Mississippi, prin râul Ohio, oferind rute comerciale importante.
  • Cultura în colonii au fost mult diferite. Fiecare colonie a avut diferite religii, rase, și obiceiuri. Fiecare colonie și regiune au avut scopuri economice distincte precum: agricultura, cherestea, pescuit, sau de afaceri. Fiecare colonie a avut o funcție importantă în înființarea și întreținerea noilor state Unite inițiale. Cultura lor ar ralia în jurul ideii de extindere și succes.
More Storyboards By ro-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art