Halloween Activități - Poveste Pentru Începători

Halloween Activități - Poveste Pentru Începători
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

scris de Halloween solicită Story Starter - Solicitarea de scriere pentru această poveste este „Lucy a fost singur în pădure.“

Storyboard Text

  • Trebuie să ne ajute, mare vrăjitoare!
  • Lucy a fost singur în pădure. Într-un fel, ea a gotten separat de prietenii ei, iar telefonul ei a avut nici un serviciu. Ea a încercat să-i găsească drumul înapoi la ei. Întunericul nopții închise în jurul ei, și ea a fost foarte speriat.
  • lumini colorate prins ochiul ei, iar Lucy a găsit un copac ciudat. Din nici un motiv aparent, ea a fost atrasă de deschidere largă. Lucy știa ceva nu avea dreptate, iar acest lucru a fost periculos, dar ea nu a putut ajuta, dar începe în interior.
  • Sunteți cu adevărat o ființă magică uimitoare!
  • Lucy a fost uimit să se găsească sub apă, dar încă în măsură să respire. Ea nu a avut timp să locuiască pe imposibil; o sirenă înotat în sus și a cerut ajutorul ei pentru a învinge monștrii care au fost ataca casa ei.
  • Lucy a fost îngrozit și a avut nici o idee despre ce să facă! Ea a verificat buzunarele și singurul lucru era telefonul ei mobil. Disperata, ea a pornit și pune-o spre monștrii. Lumina electronică stins monștrii departe cu curent.
  • Lucy și toate sirenelor sa bucurat de victoria împotriva monștrii și a sărbătorit cu muzică și de ospăț. În mulțumiri, sirenelor a dat Lucy o perlă enormă pentru faptele ei!
  • Cu încredere nou-a găsit în ea, Lucy sa întors prin portalul copac cu premiul ei. După care se confruntă monștri la fundul oceanului, ea a simțit în stare să curajos întunericul pădurii. La urma urmei, lumina ei telefon mobil a fost arma ei cea mai mare.
More Storyboards By ro-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art