Hills Ca alb Elephants Conflict Literar

  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Analiza Hills Ca alb Elephants Literar Conflict

Storyboard Text

  • MAN vs SELF
  • MAN vs MAN
  • MAN vs SOCIETY
  • Pendular pare sigur de ceea ce ar trebui să facă. Ea știe că, indiferent de ce alegere ea face, relația ei cu omul american nu poate merge înapoi la modul în care aceasta a fost. Se pare, de asemenea, trebuie să se vorbească în a accepta că ea va face procedura, mai degrabă decât a face alegerea de bună voie.
  • Jig și omul american sunt în contradicție cu unul pe altul. El vrea ca ea să aibă operația, dar ea nu este la fel de dispus să facă acest lucru. El vrea ca ei să fie împreună și de călătorie, așa cum au făcut, dar ea știe că este mult mai complicat decât atât, indiferent de ce decizie se face. În cele din urmă, ea vrea doar ca el să nu mai vorbim, și el pleacă, în speranța de a șterge o parte din tensiunea dintre ele.
  • Ceea ce omul american și Jig discută despre facerea este în contradicție cu societatea, în special în anii 1920, în cazul în care avortul era ilegal în multe țări și în Statele Unite. In timp ce ei cunosc alte persoane care au trecut prin cu ea și par a fi fericit cu decizia lor, este încă un risc, și este încă o decizie majoră, care este dezaprobat de mulți.
More Storyboards By ro-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art