Infernul lui Dante - Simboluri și Teme

Infernul lui Dante - Simboluri și Teme
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Simboluri și Teme în Infernul lui Dante

Storyboard Text

  • CELE TREI CREATURI
  • EXEMPLU
  • PORȚILE IADULUI
  • Cele trei fiarelor reprezintă lumescul că Dante încearcă să scape de, mai ales în amarul exilului său. Calea lui spirituală a neprihănirii este blocată de aceste trei ființe hidoase, și el are nevoie de rațiunea umană (Virgil), să-l salveze și să-l ajute în jurul valorii de această cale de turbulențe în Reconcile spirituală cu Dumnezeu. exilul lui Dante sunt cele mai întunecate zile, și el are dificultăți în a găsi sensul exilului său la planul mai mare al lui Dumnezeu.
  • Păcatul duce la vai, de a fi părăsit, pentru durere veșnică. Iadul în sine a existat înainte de om, și va exista pentru totdeauna, deoarece pedeapsa păcatului nu se poate termina. De aceea, toate sufletele care intră (cu excepția celor pe o misiune cerească, la fel ca Dante) ar trebui să abandoneze orice speranță de întoarcere; Iadul este etern. șansa lor de a fi „bune“ oameni sa încheiat cu moartea lor; nu există nici o cale de întoarcere pentru a schimba ceva.
  • ABANDONEZE ORICE SPERANȚĂ VOI CARE INTRA AICI
  • VIRGIL
  • Dante admirat personal munca lui Virgil, și l-au văzut ca o voce a rațiunii într-o lume fără Dumnezeu, care nu a văzut încă binecuvântarea creștinismului. De aceea, el cheamă Virgil să fie ghidul său prin numeroasele atracții se va vedea și de experiență. explicațiile lui Virgil va reflecta rațiunea umană, și va escorta Dante până Iubirea Divină poate prelua. Dante spune că rațiunea umană poate obține doar o persoană până acum în călătoria lor spirituală, și Iubirea Divină, va trebui să ia persoana restul drumului.
More Storyboards By ro-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art