Istoria Holocaustului - Viața la Auschwitz

  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Istoria Holocaustului - Viața la Auschwitz - Viața în lagărele de concentrare

Storyboard Text

 • 1. PROCES DE SELECȚIE
 • 2. SOSESC LA AUSCHWITZ
 • 3. CONDIȚIILE DE VIAȚĂ
 • Procesul de selecție în care evreii și alte grupuri etnice au fost luate la concentrare / lagărele morții a început cu identificarea. Evrei, țigani, inamici ai regimului nazist, prizonieri de război, și alții au fost identificate și forțat pe trenuri care le-a adus la o varietate de tabere, dintre care unul a fost Auschwitz. În total, peste 1,3 milioane de oameni au fost deportați la Auschwitz, si a celor, 1,1 milioane au fost uciși.
 • 4. MUNCA / RUTINĂ
 • Deportați a sosit la Auschwitz, cea mai mare parte cu trenul. Mai multe trenuri au sosit zilnic începând în 1942. În 1944, piesele au fost puse direct în tabără pentru a sprijini transportul de 440.000 de evrei unguri. La sosire, au fost forțați de pe trenuri, lăsând în urmă toate posesiunile. Imediat, deținuții au fost identificate ca fiind în stare sau nu în stare. În cazul în care acestea au fost considerate prea slabe, au fost trimise imediat la moartea lor.
 • 5. PEDEPSE / INFRACTIUNILE
 • Deținuții care au supraviețuit procesului de selecție inițială au fost forțați să suporte condiții de viață deplorabile. Ei au fost atribuite barăci de lemn, în cazul în care până la câteva sute de deținuți ar fi adăpostite. Nu a fost prea puțină protecție împotriva elementelor naturale și barăci, în general, conținea două sobe mici pentru căldură, și fără ferestre. Salubritate a fost în esență inexistentă, iar deținuții au fost obligați să utilizeze mici resursele disponibile pentru a-și îndeplini funcțiile sanitare de zi cu zi.
 • 6. PLECARE
 • În fiecare dimineață, a fost luată prin apel nominal. apel nominal ar putea dura ore, ca prizonieri îndurat condițiile meteorologice. Fiecare deținut a fost repartizat la o sarcina la Auschwitz, iar majoritatea forței de muncă centrate în jurul valorii de extinderea taberei, resurse recoltare, sau eliminare a persoanei decedate. Cu toate acestea, în cazul în care munca unui deținut a fost lipsit, au fost uciși. La sfârșitul zilei, un alt apel nominal a fost luată, care din nou ar putea dura ore. Zilele erau lungi și obositoare pe prizonierii deja slăbite.
 • În ceea ce privește infracțiuni, nimic și totul poate fi considerat pedepsită. Abateri inclus furtul de produse alimentare suplimentare sau de îmbrăcăminte, sau nu desfășoară muncă la nivelul așteptărilor supraveghetorilor naziste. Cel mai adesea, pedeapsa cu moartea înseamnă, de obicei pentru orice și orice infracțiune pentru a asigura ascultare și de a aminti tuturor că rezistența a fost inutilă.
 • Din cele 1,3 milioane de oameni au adus la Auschwitz, 1,1 milioane au fost uciși. Auschwitz a devenit un lagăr primar spre 1944-1945, așa cum mulți au fost aduși acolo pentru simplul scop de a fi executate. Cu toate acestea, lagărul a fost eliberat în 1945, și câteva mii de supraviețuitori au fost încă acolo, slab și bolnav. Escape a fost mult mai puține și între. Așa cum forțele sovietice se apropie, mulți au fost obligați la marșurile morții la alte lagăre.

Image Attributions

More Storyboards By ro-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art