Ochii lor Erau Vizionarea lui Dumnezeu Literar Conflict

  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Ochii lor erau Vizionarea lui Dumnezeu Literar Conflict - zora neale hurston cărți

Storyboard Text

  • CARACTER vs CHARACTER
  • CARACTER vs SELF
  • CARACTER vs SOCIETATE
  • Janie se simte din ce în ce agravată și deranjată de observațiile constante ale lui Jody despre vârsta ei și despre corpul ei. Ea știe că se simte conștient de propriul tau corp vechi și o proiectează pe ea, dar când o critică în fața bărbaților din magazin, ea îl învârte înapoi, îi insultă bărbatul și îi compară corpul cu o femeie În menopauză. El o lovește din umilință și din simțul pierdut al mândriei.
  • La scurt timp după ce Janie este căsătorită cu Logan Killicks, ea așteaptă să fie fericită. I sa spus toată viața că atunci când oamenii se căsătoresc, se îndrăgostesc, așa că se căsătoșește cu Logan și așteaptă să înceapă iubirea. După un an, Janie își dă seama că căsătoria nu creează dragoste, iar visele ei de dragoste și căsătorie mor. Ea devine neliniștită și așteptată pentru ceva mai mult.
  • Janie se întoarce acasă la Eatonville și află că celelalte femei din oraș bârfează despre ea. Ei sunt gelos de frumusețea ei și speculează că se comportă ca și cum ar fi mai bine decât ei. Își amintesc cum a părăsit Eatonville cu toate banii lui Joe Starks și se întreabă unde este Cake-ul de ceai, un om mult mai mic decât Janie. Gelozia lor își înalță abilitatea de al accepta, așa că o ostruziseră. Pheoby este singura persoană care se ridică pentru Janie.
More Storyboards By ro-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art