Ochii lor Erau Vizionarea lui Dumnezeu Parcelă Diagrama

Ochii lor Erau Vizionarea lui Dumnezeu Parcelă Diagrama
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Ochii lor erau Vizionarea lui Dumnezeu Rezumate Diagrama Parcelă activitiy

Storyboard Text

 • EXPUNERE
 • CONFLICT
 • ACȚIUNE ÎN CREȘTERE
 • Janie Crawford se întoarce la Eatonville, iar vechii ei prieteni vor să știe unde a fost. Acum are 40 de ani și este căsătorită de trei ori. Îi povestește prietenului ei, Pheoby. Janie a fost prima dată căsătorită cu un bătrân bogat pe nume Logan Killicks de bunica ei, dar Janie nu era mulțumită de el. Ea se întâlnește cu un bărbat pe nume Joe Starks, care o duce într-un nou oraș african american numit Eatonville, unde cumpără teren și devine de facto primar.
 • PUNCT CULMINANT
 • De-a lungul primelor două căsătorii ale lui Janie, ea continuă să aștepte să găsească fericirea; Totuși, ea se simte neliniștită și nemulțumită. Nu este îndrăgostită de Logan Killicks și intenționează să o facă să lucreze pe teren. Ca soția lui Joe, o ține pe o lesă strâmtă. El este gelos de modul în care ceilalți bărbați din comunitate se uită la ea, în special la părul ei frumos, așa că se asigură că o face legată și că nu interacționează cu ceilalți locuitori.
 • ACȚIUNEA CARE SE ÎNCADREAZĂ
 • În cele din urmă, Janie devine atât de furioasă în insistența lui Joe că o va ține separată de locuitorii orașului Eatonville, că ea îi lovește și îi lovește de-a lungul feței. Relația lor este fractată, iar Joe se îmbolnăvește și moare. Janie își moștenește bogăția și se întâlnește cu un bărbat mai tânăr pe nume Vergible Woods, cunoscut și sub numele de Tort de ceai. Janie cade capul peste tocuri, îndrăgostiți de ceaiul de ceai, se căsătoresc și se îndreaptă spre Everglades.
 • REZOLUŢIE
 • Janie găsește fericirea cu Ceașcă de ceai în căsnicia lor, în ciuda unui început inițial stâncos. Cu toate acestea, dezastrul lovește un uragan care forțează evacuarea Everglades. Inițial, tortul de ceai a refuzat să plece, dar după ce a văzut inundația din Lacul Okeechobee, el și Janie se alătură altora în alergări pentru un teren mai înalt. Janie se termină în apă și se apucă pe o vacă cu un câine pe spate. Câinele încearcă să o atace, iar Cake-ul de ceai intervine. Este mușcat în fața câinelui, care este tulburătoare.
 • Janie și ceaiul de ceai se întorc la Everglades pentru a ajuta la curățarea post-uragan. Tortul de ceai se îmbolnăvește câteva săptămâni mai târziu, refuzând să mănânce sau să bea. Doctorul îl diagnostichează cu rabie. Ceaiul de ceai descoperă că fratele doamnei Turner se întoarce în oraș și devine gelos și suspicios că Janie îl vede; Gelozia lui este amplificată de boala care ia asupra creierului. El trage un pistol pe ea, iar Janie îl împușcă cu o pușcă în apărare.
 • Janie este judecată pentru uciderea lui Tea Cake. În timp ce cea mai mare parte a comunității negre este împotriva ei, femeile albe iau parte. Dr. Simmons mărturisește în numele lui Janie. Janie este achitată și are o înmormântare elaborată pentru ceaiul de ceai. Este devastată. Janie se întoarce în cele din urmă la Eatonville, unde îi spune povestea lui Pheoby. Pheoby promite să reducă vorbele urâte despre Janie în oraș. Janie își găsește sufletul când se simte în pace, din pricina iubirii pe care a găsit-o cu tortul de ceai.
More Storyboards By ro-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art