Ochii lor Erau Vizionarea lui Dumnezeu Teme, Simboluri și Motifs

  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Ochii lor Erau Vizionarea lui Dumnezeu Teme, Simboluri și Motifs

Storyboard Text

 • PĂRUL LUI JANIE
 • EXEMPLU
 • COPACUL ȘI PRIMĂVARA
 • Jody descoperă că este o amenințare după ce îl vede pe Walter atingând-o fără cunoștința lui Janie și cere ca ea să-l prindă sub o cârpă. Pentru bărbați, părul lui Janie este o tentă sexuală; Pentru femei, dă naștere la gelozie și furie din cauza efectului pe care părul îl are asupra oamenilor lor și pentru că ei înșiși nu pot să crească așa de frumos păr. Într-un fel, îi conferă lui Janie o putere superioară percepută ca și alții, deoarece este rezultatul strămoșilor ei albi.
 • Sub un copac înflorit, o adolescentă Janie începe să înțeleagă că aceasta este ceea ce este căsnicia - o adevărată uniune și parteneriat, ceva care se varsă în mod natural împreună. Ea însăși vede viața ei "ca un copac mare în frunze, cu lucrurile suferite, lucrurile plăcute, lucrurile făcute și desfăcute". Acest motiv continuă în tot romanul și ea caută acel moment de copac în căsătoriile sale cu Logan și cu Joe. În sfârșit, o găsește cu ceaiul de ceai.
 • CATÂRUL ORAȘULUI
 • MAGAZINUL EATONVILLE
 • Matrița veche a lui Matt Bonner devine o legendă a locuitorilor din Eatonville. Catul este pe jumătate înfometat, vechi și crud tratat de Matt, așa că deseori fuge și se arată în diferite părți ale orașului. Janie simte o rudenie cu boul care este tratat cu cruzime și înrobit de Matt. Janie mormăie sub respirația ei despre nedreptatea ei și Jody o aude. El cumpără catârul de la Matt pentru 5 dolari, spune "să-l lase să se odihnească". Muleul trăiește în restul zilelor sale ca un fel de celebritate până când moare.
 • URAGANUL
 • Când Jody ajunge în Eatonville, se așteaptă să găsească o comunitate înfloritoare; În schimb, el găsește câțiva oameni care nu au nici o direcție sau unitate. Jody știe imediat că sunt multe lucruri de făcut: primul dintre acestea este construirea unui magazin local. Janie găsește dificil să lucreze și nu are voie să participe la niciuna din conversațiile care se petrec pe veranda magazinului. Găsește magazinul izolat și o povară; Totuși, ea devine o inimă socială pentru o mare parte a orașului.
 • Uraganul devastată literalmente zona Okeechobee, susținând viața confortabilă pe care Janie și Tortul de ceai le-au construit între lucrătorii migranți din Bahamas. Figurativ, ea devastates Janie și tortul de ceai, în timp ce ceaiul de ceai contractează rabia încercând să o salveze pe Janie, iar Janie trebuie să ucidă ceaiul de ceai, deoarece boala îi distruge mintea. Fericirea și securitatea pe care Janie o găsește împreună cu ceaiul de ceai este distrusă de ea cu moartea sa și trebuie să găsească un înțeles nou din experiențele ei.

Image Attributions

More Storyboards By ro-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art