Perspective ale Comerțului cu Sclavi

  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Slave Perspective Comerciale

Storyboard Text

  • "Mama și cu mine am fost despărțiți când eram doar un copil - înainte să o cunosc ca pe mama mea. Este un obicei obișnuit, în partea din Maryland, de unde am fugit, să-i împărțesc copiii de la mamele lor la o vârstă fragedă Frecvent, înainte ca copilul să ajungă în a douăsprezecea lună, mama lui este luată din ea și angajată pe o fermă la o distanță considerabilă, iar copilul este pus sub îngrijirea unei bătrâne, prea veche pentru munca pe câmp ".
  • Aa Bb Cc Dd Ee Ff Hg Ii Jj Kk Ll
  • Totuși, Maestrul nu era un rob ascultător uman, ci o barbaritate extraordinară din partea unui supraveghetor care să-l afecteze, era un om crud, întărit de o viață lungă de sclavie. Un sclav. M-am trezit adesea în zorii zilei de cele mai înspăimântătoare strigăte ale unei mătuși proprii ".
  • "Foarte curând după ce am mers să trăiesc cu domnii și doamna Auld, ea a început foarte bine să mă învețe pe A, B, C. După ce am învățat asta, ma ajutat să învăț să scriu cuvinte de trei sau patru litere. Doar în acest moment al progresului meu, domnul Auld a aflat ce se întâmpla și a interzis imediat doamnei Auld să mă instruiască mai departe, spunându-i, printre altele, că este ilegal, ca și nesigur, să învețe Sclav pentru a citi. "
  • Douglass, Frederick. Povestea vieții lui Frederick Douglass, un sclav american. Cambridge, MA: Belknap, 1960. Print.
  • "Sincer și sincer sperând că această carte mică ar putea face ceva spre a arunca lumină asupra sistemului sclav american și pentru a grăbi ziua bucuriei de eliberare a milioane de frați ai mei în legături - bazându-se cu credincioșie pe puterea adevărului, a iubirii și a dreptății, Pentru succesul în eforturile mele umile și promisiunea solemnă din nou pentru cauza sacră, mă abordez ".
More Storyboards By ro-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art