Plot Diagrama Pentru Conținutul Buzunarului Mortului

  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Plot Diagrama Pentru Conținutul Buzunarului Mortului

Storyboard Text

 • EXPUNERE
 • CONFLICT
 • ACȚIUNE ÎN CREȘTERE
 • Tom Benecke se află acasă în apartamentul său înaltă din New York, în timp ce soția lui, Clare, iese la filme fără el. Tom alege să rămână acasă și să lucreze la un proiect foarte important pentru slujba sa. E totuși fierbinte în apartament, așa că deschide o fereastră.
 • PUNCT CULMINANT
 • Când Clare iese pe ușă, un curent de aer din hol preia hârtiile de pe biroul lui Tom, făcând o hârtie galbenă, cu cercetări în valoare de săptămâni, care se încleșta pe fereastră. Această cercetare și idee ar putea aduce lucruri mari pentru Tom în compania lui și în afacerea cu produse alimentare. Hârtia se află pe margine, iar Tom trebuie să decidă dacă trebuie sau nu să iasă pe margine pentru ao prelua.
 • ACȚIUNEA CARE SE ÎNCADREAZĂ
 • Tom evaluează situația: hârtia se opune unui perete proeminent din următorul apartament, prins în colțul dintre cele două pereți, la aproximativ cinci metri distanță. Pervazul este de aproximativ lățimea pantofului său, iar fiecare a cincea cărămidă a zidului este indispensabilă pentru o prindere bună a degetelor. El decide că este o sarcină ușoară și se aventurează.
 • REZOLUŢIE
 • Tom alunecă cu ușurință de-a lungul peretelui, cu 11 etaje deasupra Lexington Avenue, până când ajunge la colț. Se împrietenește pe marginea celor două pereți și își înfigă capul în perete, în timp ce se așează pentru a ridica hârtia. Cu toate acestea, pe măsură ce se apleacă și apucă hârtia, el vede strada între picioarele lui și, brusc, este prinsă de panică. Se mișcă brusc în sus și aproape își pierde echilibrul. El este apoi paralizat de teama lui și incapabil să se miște.
 • Încet, prin panică, Tom este capabil să-și închidă mintea împotriva imaginilor îngrozitoare pe care le vede în mintea lui de a-și pierde echilibrul și de a cădea. El se mișcă cu grijă de-a lungul pervazului, alunecându-și corpul de-a lungul peretelui. El se poticnește, începe să cadă și apucă pe fereastră, care se închide asupra lui. El încearcă să atragă atenția apartamentelor de pe străzi, dar nimeni nu-l vede. În cele din urmă reușește să pătrundă prin geam și să se tragă înăuntru.
 • Odată ajuns înăuntru, Tom scoate imediat hârtia galbenă din buzunar și îl cântărește cu un creion. Se duce la dulap, își scoate haina și pălăria și se duce imediat la ușă, probabil că se întâlnește cu Clare. Pe măsură ce închide ușa, el urmărește curentul să ridice hârtia de sub creion și să o scoată din rama ferestrei deschise ... din nou. Tom izbucnește în râs și închide ușa din spatele lui.
More Storyboards By ro-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art