Poster Biografie
Updated: 12/5/2020
Poster Biografie

Storyboard Text

  • Atribuții de imagine: (https://pixabay.com/en/fruit-greed-apple-steve-jobs-2730322/) - GDJ - Licență: gratuit pentru uz comercial / nu este necesară atribuirea (https://creativecommons.org/publicdomain/zero/ 1.0) (https://pixabay.com/en/icon-icons-computer-phone-apple-1971130/) - ElisaRiva - Licență: Gratuit pentru uz comercial / nu necesită atribuire (https://creativecommons.org/publicdomain/zero/ 1.0)
  • Steve Jobs
  • Temă Steve Jobs a fost cu adevărat o inspirație, ca vorbitor, inovator, inventator, CEO și om de afaceri. S-a împins și a crezut în ideile și produsele sale; nu a renunțat niciodată. Steve a fost diagnosticat cu cancer pancreatic în 2003 și a luptat din greu timp de 8 ani, dovedind că este puternic și hotărât.
  • Copilărie și educație Steve Jobs s-a născut la 24 februarie 1955 în San Francisco, CA și a fost adoptat la naștere de Paul și Clara Jobs. Familia sa mutat la Mountain View, California, când Steve era tânăr, iar el a mers la Colegiul Reed din Oregon. Un student luminos, dar de multe ori plictisit la școală, Steve a avut multe probleme pentru că a făcut farse pe alții. A renunțat la facultate și s-a angajat la realizarea de jocuri video pentru Atari.
  • 24 februarie 1955 - 5 octombrie 2011
  • Realizări Steve și prietenul său din copilărie, Steve Wozniak, au început să facă computere în garajul lui Jobs și au format Apple Computer, care a devenit publică în 1980. Când IBM a proiectat computerul, acesta a fost mult mai ieftin, iar vânzările Apple au început să scadă. Steve și-a asumat vina pentru acest lucru și a demisionat în 1985. Și-a înființat propria companie de software numită NeXT și a cumpărat și o companie de grafică pe care a redenumit-o Pixar. În 1997, Apple a achiziționat NeXT de la Jobs și i-a ajutat cu produse noi precum iPod-ul și iPhone-ul.
  • Viață de familie Părinții biologici ai lui Steve erau Joanne Schieble, o tânără mamă nevastată și Adbul Fattah Jandali, cetățean sirian din SUA pentru facultate. Au vrut să se căsătorească, dar nu a fost permis. În 1991, Steve s-a căsătorit cu Laurene Powell Jobs, o femeie de afaceri de succes. Cei doi au avut împreună 3 copii; un fiu pe nume Reed și două fiice, Erin și Eve. Steve a avut și o fiică dintr-o relație anterioară.
  • Fapte interesante A călătorit în India după liceu și a devenit aproape un călugăr budist. Este cunoscut pentru că poartă mereu un guler cu turtă neagră, blugi Levis și adidași. El nu și-a întâlnit sora biologică până la 27 de ani. Revista Fortune l-a numit „cel mai mare antreprenor al timpului nostru”. El a făcut Pixar un mare succes!

Image Attributions