Președinția lui Richard Nixon - Nixon Demisia Discursul lui 1974

  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Nixon Demisia vorbire - În această activitate, elevii vor analiza și sintetiza discursul demisia lui Nixon din 1974, folosind un storyboard grilă. Elevii vor lua mai multe fragmente din discursul său, explică înțelesul și justificarea lor, și deduce cu privire la modul în care cred că publicul poate au răspuns. Elevii vor fi capabili să explice, analiza și sintetiza doar ceea ce Nixon a încercat să spună, precum și modul în care aceasta a fost primită de publicul american. Prin crearea unui raționament, precum și modul în care deducând publicul (sau le) a interpretat cuvintele sale, elevii vor dobândi o mai largă, mai mult în înțelegere aprofundată a uneia dintre puținele discursuri de demisie prezidențiale din istoria americană. Mai mult decât atât, acesta va da un context mai larg pentru modul în care el, și a publicului, a răspuns la scandalul Watergate.

Storyboard Text

 • CITAT # 1
 • CITAT DIRECT
 • RAȚIONAL / ÎNȚELES
 • CUM AR TREBUI SĂ RĂSPUNDĂ CETĂȚENII?
 • CITAT # 2
 • "În toate deciziile pe care le-am făcut în viața mea publică, am încercat mereu să fac ceea ce era mai bine pentru Națiune. În toată perioada dificilă a Watergate, am simțit că este datoria mea să perseverez, să depun toate eforturile posibile Pentru a încheia mandatul la care m-ai ales. În ultimele zile, totuși, mi-a devenit evident că nu mai am o bază politică suficient de puternică în Congres pentru a justifica continuarea acestui efort ".
 • Nixon îi amintește națiunii pe care a făcut-o întotdeauna ceea ce poate ca președinte pentru a crea o națiune mai bună. În ciuda acestui fapt, Nixon se simte de parcă nu are sprijinul necesar în Congres și orice speranță de a-și păstra nevinovăția este pierdut.
 • Mă simt ca și cum publicul ar răspunde cu furie la acest citat. Pentru unul, se pare că Nixon recunoaște că este înfrânt și că recunoaște sprijinul său insuficient în Congres, ceva crucial pentru un președinte. Cu toate acestea, ea arată curaj în a admite o astfel de înfrângere, și nu pune interesele sale mai întâi peste națiuni.
 • "... ca președinte, trebuie să pun mai întâi interesul Americii. America are nevoie de un președinte cu normă întreagă și de un Congres cu normă întreagă ... Pentru a continua lupta în lunile următoare, Și atenția atât a Președintelui, cât și a Congresului, într-o perioadă în care întregul nostru accent ar trebui să fie marile probleme ale păcii în străinătate și prosperitate, fără inflație la domiciliu. Prin urmare, voi demisiona din funcția de președinte în ziua de mâine.
 • Acest citat se bazează pe citatul precedent, spunând că America și poporul său sunt primii, nu interesul său de a-și menține președinția. Există multe probleme la îndemână pentru țară în acel moment, iar Nixon recunoaște că scandalul său nu poate fi unul dintre ele. În mod dramatic, își anunță oficial demisia de președinte, un moment fără precedent în istorie.
 • Nixon admite din nou că interesele sale ar trebui să fie mai mari decât cele ale națiunilor. Cred că publicul va respecta această poziție, pe măsură ce este pus pe primul loc. De asemenea, cred că publicul ar fi cu adevărat șocat să audă demisia oficială, ceva care, rareori, se întâmplă în timpul președințiilor.
 • CITAT # 3
 • CITAT # 4
 • "Uneori am reușit și, uneori, am eșuat, dar întotdeauna mi-am dat seama de ceea ce a spus odată Theodore Roosevelt despre bărbatul din arenă", a cărui față este distrusă de praf, transpirație și sânge, care se străduiește cu înverșunare, Scurtă din nou și din nou pentru că nu există efort fără erori și neajunsuri, dar cine se străduiește efectiv să facă fapta, cine cunoaște marile entuziasme, marile devotări ... "
 • Acest citat oferă o oarecare perspectivă asupra a ceea ce a influențat pe Nixon ca om, președinte și ca pe cineva care se ocupa de sarcina foarte dificilă de demisie din funcția de președinte. Citând pe T. Roosevelt, este evident că Nixon încearcă să spună că neajunsurile și eșecurile sale în tot scandalul Watergate nu îl vor defini și că el va încerca să recupereze și să continue să servească țara într-un fel.
 • Cred că publicul ar aprecia citatul lui Roosevelt, dar Roosevelt, fiind un mare președinte, ar putea fi preluat de Nixon citându-l. Deși citatul spune despre revenire ca să spunem așa, sunt sigur că publicul s-ar întreba cum să-și revină Nixon și dacă va continua să servească țara după un astfel de scandal major ca Watergate.
 • "Când am depus jurământul de președinte 5 1/2 ani în urmă, am făcut acest angajament sacru, să-mi consacrez biroul, energiile și toată înțelepciunea pe care o pot numi cauzei păcii între națiuni". Au făcut tot ce mi-a fost mai bun în toate zilele, pentru a fi fidel acestei angajamente. Ca urmare a acestor eforturi, sunt încrezător că lumea este astăzi un loc mai sigur, nu numai pentru poporul Americii, ci și pentru poporul tuturor națiunilor ... "
 • Acest citat ilustrează încercarea lui Nixon de a se justifica, citând numeroasele sale acțiuni pozitive ca președinte, în echilibru cu scandalul Watergate. Citând jurământul pe care la luat, el admite că nu poate să respecte acel jurământ și că, datorită acțiunilor sale, lumea și națiunea sunt de fapt într-un loc mai bun. Într-un sens, îl distanțează de scandalul Watergate.
 • Cred că publicul ar răspunde bine la acest citat. Deși scandalul Watergate a fost teribil și dezvăluitor despre Nixon, cred că le-ar aminti de tot ce a făcut bine. În special, politica sa externă și atenția acordată tensiunilor internaționale atenuante dau crezare acestui mesaj. Cred că publicul ar încerca, probabil, să se gândească la bine, și nu doar la rău.
More Storyboards By ro-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art