Scandal în The Scarlet Letter - Richard Nixon

  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Scandal în The Scarlet Letter

Storyboard Text

  • Richard Nixon a fost ales ca al 37-lea Președinte al Statelor Unite din 1969-1974. El a fost un deschis anticomunist, care a ajutat la sporirea popularității sale la vremea respectivă. El a fugit fără succes împotriva lui John F. Kennedy în 1960, dar în cele din urmă a câștigat Președinția în 1968.
  • Inițial, Nixon era cunoscut pentru încheierea războiului din Vietnam în 1973 și un recrutării militare. Acest lucru a făcut incredibil de popular cu oamenii care au fost "răniți".
  • Nixon a câștigat realegerea printr-o alunecare de teren în 1972, datorată în mare parte primei americane lunare în 1969 și încheierii proiectului. Părea că era neoprit.
  • "R" pentru "Demisie"
  • În iunie 1972, o pauză în cadrul Comitetului Național Democrat al clădirii Watergate din Washington, DC a condus în urmă membrii comisiei de campanie de realegere a lui Nixon. Încercau să obțină informații secrete despre DNC. Reporterii, Bob Woodward și Carl Bernstein, au rupt povestea presei după ce au obținut informații de la un informator al FBI.
  • În timp ce este încă necunoscut dacă Nixon cunoaște în prealabil pașaportul, scandalul a umbrit cea mai mare parte a activității sale. El a trimis ajutoare, a lansat un caz de îngrijire păreau tratate și, în cele din urmă, a recunoscut că a înșelat țara cu privire la implicarea Casei Albe în scandal. El și-a dat discursul de demisie la o audiență națională, direct la televizor.
  • În timp ce Richard Nixon a făcut multe lucruri importante pentru țară, rolul său în acoperirea scandalului Watergate o umbrit în cele din urmă moștenirea pe care încerca să o stabilească. Îi dau scrisoarea "R" pentru "demisie", pentru că el va fi întotdeauna cunoscut ca singurul președinte al SUA să demisioneze din funcție.

Image Attributions

More Storyboards By ro-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art