Se Trasează Diagrama Pentru o Povestea a Două Orașe

  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Povestea a Două Orașe Parcelă Diagrama Rezumat

Storyboard Text

 • EXPUNERE
 • CONFLICT
 • ACȚIUNE ÎN CREȘTERE
 • În 1775, domnul Lorry, un bancher din Londra, se întâlnește cu o femeie pe nume Lucie Manette, care dorea să-i vadă pe ea, un doctor din Franța, care a fost eliberat din închisoare după 18 ani. Romanul se îndreaptă către 1780, unde un om pe nume Charles Darnay este judecat pentru trădare. Lucie și Lorry sunt amândoi martori ai procuraturii, dar când procurorul Stryver subliniază asemănarea puternică dintre asistentul lui Sydney Carton și Darnay, juriul îl achită pe Darnay de îndoieli rezonabile.
 • PUNCT CULMINANT
 • Darnay și Lucie se îndrăgostesc repede și se îndrăgostește de dr. Manette. Dar Darnay nu este cel care spune că este: el este de fapt un francez nobil, fiul marchizului Sf. Evrémonde, dar el a renunțat la numele său de familie. În timp ce Darnay construiește o familie și o casă în Anglia cu Lucie, țăranii francezi continuă să se revolte. În special, proprietarii magazinelor de vin Saint Antoine Ernest și Madame Defarge sunt lideri în revoltă.
 • ACȚIUNEA CARE SE ÎNCADREAZĂ
 • Pe 14 iulie 1789, revoluționarii au luat cu asalt cetatea Bastiliei. Îndepărtați fuzionarea în celula în care Dr. Manette fusese ținută și căuta ceva. La scurt timp după aceea, castelul marchizului arde și țăranii îl arestează pe domnul Gabelle, colectorul de taxe și îngrijitorul. El scrie lui Darnay pentru a cere ajutor. Darnay decide să se întoarcă în Franța în secret pentru a nu-l face pe Lucie să se îngrijească.
 • REZOLUȚIE
 • Darnay este arestat în Franța și închis în La Force. Revoluționarii au dat seama că el este de fapt marchizul Sf. Evrémonde. Lucie și Dr. Manette sosesc și îl vizitează pe domnul Lorry la locația Tellson. Dr. Manette este un martor al cauzei din cauza timpului petrecut în Bastilă. Folosește acest lucru pentru a încerca să-l scoată din închisoare pe Charles, dar rămâne acolo încă un an și trei luni. El este achitat de vânzarea acuzațiilor, dar în curând este reținut înainte de a se putea întoarce în Anglia.
 • Miss Pross și Jerry Cruncher s-au întâlnit cu fratele lui Miss Pross, Solomon, care acum merge de John Barsad. Sydney Cardon apare și îl șantajează pe Barsad să-l ajute să vină să-l vadă pe Charles în închisoare. Știe că Roger Cly este încă în viață și că Barsad spionează atât pentru revoluționari, cât și pentru guvernul englez. La următorul proces, Charles este condamnat la moarte deoarece tatăl și unchiul lui au viola sora doamnei și au ucis pe cumnatul lui și pe fratele său.
 • Doamna Manette a fost rugată să ajute la salvarea sorei doamnei Să-i defragă și să audă povestea, așa că scrie o scrisoare cu privire la crimele marxistului către ministrul de stat. El este întemnițat după. Madame Defarge încearcă să o omoare pe Lucie și pe ea, dar este împușcată de domnișoara Pross. Într-o epocă, chiar înainte de execuția lui Charles, Cartonul îl droghează și schimba locurile cu Charles, sacrificând propria sa viață, găsind în sfârșit un sens al scopului în viața lui.
More Storyboards By ro-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art