Simboluri, Teme și Motive Într-o mie de Splendid Suns

Simboluri, Teme și Motive Într-o mie de Splendid Suns
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Simboluri Într-o mie de Splendid Suns - Simboluri, Teme și Motive Într-o mie de Splendid Suns

Storyboard Text

  • KABUL
  • EXEMPLU
  • PINOCCHIO
  • Titlul se bazează pe poezia poetului Saib Tabrizi "Kabul". În tabelele 15-16, Tabrizi scrie: "Nu s-au putut număra lunile care străluceau pe acoperișurile ei și mii de splendide de îngrijire a soarelui se ascund în spatele zidurilor ei". Un cântec de dragoste în orașul Kabul, aceeași localitate unde se leagă Laila și Mariam, și orașul care, în timp ce se rătăcește de război, lovește Laila înapoi pentru a ajuta la refacere. Este un loc de groază cu talibanii, dar mai târziu devine un simbol al speranței pentru un nou început pentru Afganistan.
  • Pentru cel de-al 15-lea aniversare, Mariam decide că dorește ca Jalil să o vadă pe Pinocchio. Această dorință este aceea de a schimba atmosfera între ei, așa cum Mariam își dă seama că săptămâna lor de vizite sunt tot ce va avea vreodată de el ca tată. Îi este rușine de ea. Mai târziu, Jalil așteaptă în fața casei lui Mariam din Kabul, dar refuză să-l vadă. Laila mai târziu primește ceea ce se străduiește să-l dea pe Mariam din fiul lui Mullah Faizullah: o cutie cu o scrisoare de exonerare, bani și o copie a filmului Pinocchio.
  • CEAIUL CHAI
  • BAMIYANUL BUDDHA
  • Mariam începe să o vadă pe Laila într-o nouă lumină când intervine în timpul lui Marius de către Rasheed. Mariam spune că nimeni nu a stat vreodată pentru ea în fața modului în care Laila a făcut-o pentru ea. Armistițiul lor conduce pe Laila să-i ceară lui Mariam să iasă împreună cu ea pentru a avea un cuptor de chai în curte. În timp ce Mariam insistă că sunt treburi, așa că nu poate rămâne prea mult, o ceașcă se transformă în trei, până când Rasheed urlă la Laila că Aziza plânge și cele două femei schimbă cunoștințele. Nu mai erau dușmani.
  • Buddhaii făcea parte dintr-un centru budist înfloritor. Acestea sunt sculptate în munți și au mii de peșteri în spatele lor. Aici, Laila vede dragostea care este Babi-ul pentru Mammy, în ciuda egoismului și mâniei ei la Babi pentru că nu sunt "convingeri". Babi se gândește să se mute în America și să se asigure că Laila este încă o bună educație, dar știe că nu va părăsi niciodată Mamma, iar Mamma nu va părăsi niciodată Kabul. Buddhații au fost distruși de talibani în 2001.

Image Attributions

More Storyboards By ro-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art