Smith Nesigur Narator în Istoria Generală din Virginia

  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Istoria generală a analizei Virginia sef Powhatan John Smith ca Nesigur Narator în

Storyboard Text

  • CA UN NARATOR NESIGUR
  • EXEMPLUL 1
  • EXEMPLUL 2
  • EXEMPLUL 3
  • "Noul președinte, și Martin, fiind prea puțin iubit, cu o judecată slabă în pericole și cu o industrie mai mică în pace, a comis gestionarea tuturor lucrurilor în străinătate pentru căpitanul Smith: îngrijirea, prin propriul său exemplu, a bunelor cuvinte și promisiunilor loiale , Să le coste, pe alții să lege, pe alții să-și construiască casele, pe alții să-i ducă, el însuși purtând întotdeauna cea mai mare sarcină pentru propria sa cota, astfel încât în ​​scurt timp le-a oferit majoritatea Locuințe, neglijând orice pentru el.
  • "În ciuda faptului că într-o oră după aceea au legat de un copac și cât de multe puteau să stea împotriva lui pregătiți să-l împuște; dar domnul regelui, ținând comportamentul în mâna lui, și-au așezat arcurile și săgețile. O manieră triumfătoare, l-au condus la Orapaks, unde a fost după bunul lor mod plăcut și bine folosit. "
  • "Dupa ce am aratat ca a fost cel mai bun manieră barbară, au avut loc o lungă consultare, dar sa ajuns la concluzia că două mari pietre au fost aduse în fața lui Powhatan: atunci toți cei care-i puseseră mâinile, l-au Târât la ei și, Capul și gata să-și bată braierul, Pocahontas, cea mai dragă fiică a unui regelui, atunci când nici o rugăminte nu poate să-i învingă, a pus capul în brațe și a pus propria El să-l salveze de la moarte ... "
More Storyboards By ro-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art