Teme, Motive și Simboluri în Tragedia lui Richard III

  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Richard al III-Plan de lecție Teme motive, shakespeariene simboluri

Storyboard Text

  • IMAGINI DE ANIMALE
  • EXEMPLU
  • BOGĂȚIA FIZIONOMICĂ
  • Simbolul regal al lui Richard este un mistreț, pe care l-a văzut Lordul Stanley într-un vis și apoi începe să se teamă de siguranța lui și Hastings de la Richard (și pe bună dreptate). Un mistret este, de asemenea, un animal care poate fi ucis numai de un nobil; Acest lucru prefigurează moartea lui Richard în mâinile lui Richmond. Richard este numit, de asemenea, ca un păianjen, o broască țestoasă și un arici. Aceste animale urâte accentuează deformările și aspectul lui Richard.
  • Deformările lui Richard indică un rău interior sufletului său. Are o cocoșie; Brațul lui este uscat (pe care ulterior îl atribuie vrăjitoriei reginei Elizabeth și Lady Shore, care îi permite să-l omoare pe Hastings), fața lui este urâtă și sa născut prematur. Shakespeare face un punct de a se concentra asupra defectelor fizice ale lui Richard pentru a arăta publicului că da, într-adevăr, defectele sale se desfășoară mult mai adânc: numai cineva atât de urât ar putea comite astfel de acte oribile.
  • PROFEȚII, FANTOME, BLESTEME ȘI VISE
  • UCIDEREA CELOR DOI PRINȚI
  • Richard folosește o profeție falsă pentru a-l manipula pe Edward în închisoarea lui Clarence. Regina Margareta devine realitate. Clarence visează că Richard îl aruncă peste bord; Stanley visează că "mistretul" îl va ucide și pe Hastings. Fantomele victimelor lui Richard îl blestemă pe Richard și duc speranță și spirite înalte la Richmond. Toate aceste elemente colaborează și evidențiază rolul destinului (mai degrabă decât voința liberă) în conducerea bătăliei de pe tron.
  • Cererea lui Richard de a fi omorâți pe cei doi prinți pare a fi răul final în multe feluri. Se termină alianța lui Buckingham și a lui Richard. În același timp, dacă audiența ar fi avut un fel de simpatie pentru Richard înainte de aceasta, este punctul de rupere pentru simpatie. Cei doi băieți sunt tineri și nevinovați, iar uciderea copiilor este pacatul suprem în ochii majorității oamenilor. Acesta este începutul sfârșitului pentru căutarea lui Richard pentru putere.
More Storyboards By ro-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art