Teme, Simboluri, și Motive în Lucrurile pe Care le Purtat

  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Lucrurile au Efectuat Teme, Simboluri și Motifs

Storyboard Text

  • POVEȘTI
  • EXEMPLU
  • OMUL PE CARE SUNT UCIS
  • O'Brien vorbeste despre modul in care vanzarile de povesti nu sunt neaparat terapie pentru el, dar este cathartic. El spune că povestirile despre război le fac să iasă din trecut și în prezent și scopul lor este să se alăture trecutului spre viitor. El presupune că probabil ar trebui să scrie despre altceva, dar în același timp, el vede importanța menținerii poveștilor în viață - păstrează în viață amintirile, prietenii și chiar greșelile lui.
  • Pentru O'Brien, acest om pare să fie unul dintre cele mai mari lucruri pe care le poartă în continuare. O'Brien descrie omul în detalii grotesc după ce la omorât, dar apoi speculează despre cine a fost bărbatul înainte și unele detalii biografice par să se alinieze cu viața proprie a lui O'Brien. El se confruntă cu o legătură cu omul, chiar dacă nu este clar dacă îl ucide sau nu. Indiferent, omul este o fantomă în povestirile despre care O'Brien se străduiește clar să facă față.
  • DOMENIU UNDE KIOWA MOARE
  • Câmpul este atacat în timpul nopții. Kiowa, rănit, se scufundă în el și Bowker își dă drumul de la bocanciul său, pentru că se simte și el alunecând sub el. Bowker spune că ar fi putut câștiga Steaua de Argint dacă nu ar fi fost pentru miros. Mai târziu, în roman, O'Brien dezvăluie că Bowker nu și-a pierdut nervii și Steaua de Argint în noaptea aceea; A fost el. Mai târziu, O'Brien merge să viziteze terenul cu fiica sa, Kathleen. Este clar că moartea lui Kiowa încă cântărește.
More Storyboards By ro-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art