Teme, Simboluri și în Motifs The Color Purple

  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Teme de Culoare Violet, Simboluri și Motifs

Storyboard Text

  • FEMEI
  • EXEMPLU
  • MUZICA ȘI CÂNTATUL
  • Femeile romanului petrec mult timp navigând regulile bărbaților. Celie trebuie să iasă în picioare în jurul tatălui ei vitreg și Albert; Sofia este lăsată de Harpo pentru că nu se va conforma; Shug sfidează toate normele lăsându-i copiii și urmărindu-și cariera și fericirea cântând; Nettie trebuie să găsească un echilibru în tribul Olinka ca o femeie care nu este soția lui Samuel și nu mama copiilor. Femeile din tribul Olinka creează o comunitate adevărată una cu alta și își dedau doar soții.
  • Cariera de cântat a lui Shug îi adună un stil de viață la alegere. Cântecul ei pentru Celie îl leagă și îi face pe Celie să se simtă ca și cum ar merita ceva pentru o dată. Squeak, sau Mary Agnes, își găsește propria identitate în afară de Harpo cântând. Nettie observă că femeile care muncesc în Africa cântă chiar și după o muncă dificilă - poate pentru că sunt prea obosiți să facă altceva. Este un mod de viață, o comunitate, o identitate și o sursă de putere și rudenie pentru mulți oameni din roman.
  • CULOAREA VIOLET
  • SCRISORILE
  • Shug îi spune lui Celie că Dumnezeu se bucură de el când oamenii se bucură de ei înșiși. În timp ce creștinii indică în mod obișnuit să-și dedice viețile pentru a-1 satisface, Dumnezeu îi place și să ne facă plăcere. Ea spune că ea crede că, probabil, se înfurie pe Dumnezeu dacă umblăm cu culoarea violet într-un câmp și ignorăm - este un lucru de frumusețe pe care la pus aici pentru ca oamenii să se bucure și așa trebuie. In acelasi fel, indulgandu-se in fericirea relatiei cu Shug, Celie descopera frumusetea si se conecteaza cu spiritul lui Dumnezeu.
  • Scrisorile sunt o linie de salvare între Celie și lumea din jurul ei, și între Celie și Nettie. Își păstrează relația în viață și arată cum au rămas loiali unul față de celălalt, în ciuda distanței și a timpului. Celie își are scopul de a-și scrie gândurile în jos pe hârtie, pentru a înțelege viața ei așa cum este; În același mod, Nettie are și scopul de a actualiza Celie pe propria bunăstare și pe cea a copiilor ei, împreună cu educarea Celie despre Africa, despre Olinka și despre istorie.
More Storyboards By ro-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art